![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna seara
O sa fiu scurt si la obiect : e pacat sa pariezi ? Multi spun ca da . Din ce am inteles , in BIBLIE este specificat ca jocurile de noroc si pariurile sunt un pacat . Astept pareri , opinii si sugestii . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Salut! Am deschis si eu un topic in trecut despre pariuri, unde am incercat sa "justific" aceasta "munca". Dar defapt ma inselam singur. Da, e pacat sa pariem pentru ca totul se bazeaza pe NOROC! Acum tu poti zice ca analizezi meciul, forma jucatorilor, vremea, te uiti la meci, pierzi timp, s.a.m.d. Daca ai timp sa cauti, sunt si cateva canoane a Sfintilor Parinti care interzic jocul cu zarurile. |
|
|||
|
|||
![]()
Poti sa astepti pareri, opinii si sugestii cate doresti. Adevarul e unul singur. E pacat. Sugestia mea e sa-ti cumperi un indrumar de spovedanie si sa-l citesti. Iti poate fi indrumar si in viata.
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa iti spun eu ce cred (e pareea mea personala, deci luati-o ca atare).Pariind, tu speri sa castigi niste bani, or, acei bani nu sunt munciti, nu sunt ai tai, sunt rodul hazardului si al ignorantei unora, care isi dau banii, care sunt castigati de altii. Deci tu nu muncesti pentru acei bani, nu ii dobandesti in mod cinstit si onest. Plus ca te increzi in noroc, in soarta, in intamplare cand pariezi. Daca castigi, nu castigi rodul muncii tale, ci rodul altor amagiti. Ca sa nu mai spun ca sunt o gramada de inselatorii cu aceste pariuri, sunt oameni care joaca sume fabuloase, viciati. De ce sa nu te multumesti tu mai bine cu ce iti da Dumnezeu, sa ii multumesti pentru ce ai si sa iti chibzuiesti banii cat mai bine?
|
|||
|
|||
![]()
De pariat pariam rar ( de vreo 3 ani , de 3,4 ori / an , miza o suma mica ) , dar din martie si pana in toamna aceasta intram la concursuri pe forumuri de pariuri si cu castigurile de acolo am jucat la casele de pariuri online .... pana la urma am scos o suma bunicica , dar m-am lasat de mai bine de 1 luna ( pt ca eu credeam/cred ca pariurile sunt un pacat ) . Am dorit sa aflu si parerea voastra , deoarece mai existau si cateva voci care spuneau ca pariurile nu sunt un pacat ...
Astept in continuare opinii . @glykys de acord . Imi asum ca am gresit pana acum ( jucand la pariuri , chiar daca rar ) . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Personal am jucat la betfair, astra si alte agentii offline. Insa acum, multumesc lui Dumnezeu c'am iesit din "boala asta", pentru ca daca nu reusesti sa te auto-controlezi, devine ca un drog. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inca o intrebare : daca urmaresti ce joaca alti oameni la pariuri ( fara sa pariezi ) , e pacat ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu personal ma uit doar la scorul final. Asa mai discut cu tovarasii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebarea ramane valabila : daca urmaresti ce joaca alti oameni la pariuri ( fara sa pariezi ) , e pacat ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si da, cred ca tot pacat e. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
E pacat? | ToaderValentin | Intrebari utilizatori | 5 | 18.12.2012 22:39:38 |