![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
mesaj din partea lui Dumnezeu. Dureaza doar 5 minute:
http://www.youtube.com/watch?v=9BdNaa4Th4Y |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc frumos! Merita scrisa si invatata! Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Eu am vrut sa vad cu ochii mei daca putea fi adevarat din partea lui Dumnezeu o asa scrisoare minunata asa ca m-am dus si am cautat in Sfanta Scriptura toate textele ce erau notate in fiecare pagina in partea de jos. TOATE cuvintele din acea scrisoare sunt INTRADEVAR cuvintele lui Dumnezeu. Va sfatuiesc pe toti sa faceti asta, te ajuta mult de tot sa-ti maresti credinta. Te ajuta mult de tot sa intelegi ca Dumnezeu este un Tata plin de iubire pentru noi.
Vreau sa va spun ca citesc si cartile Sfintilor Parinti dar aceasta scrisoare de la Dumnezeu m-a umplut de iubire pentru El!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
||||
|
||||
![]()
Cu siguranta nu este facut de ortodocsi.Mi se pare amuzant ca refuza icoanele, dar nu se sfiesc sa puna ca mesaj vizual elemente ale creatiei.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cum spunea si Sfantul Damaschin,daca nu te inchini icoanei,nu te inchini nici la Domnul Iisus Hristos,fiindca poarta chipul nevazutului.Se pare ca pun ceva elemente lumesti in loc sa se puna ceva de duhovnicie in video,totul fac importuri de imagini din SUA ca acolo este mama lor pamant al sectarilor.
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cuvintele lui Dumnezeu catre noi sunt in Noul Testament,acolo e scrisoarea lui Dumnezeu catre noi.Sfantul Serafim de Sarov citea aceste "scrisori" zilnic,in fiecare zi cate un evanghelist.
Clipul este de tip sentimental,si mi se pare de factura evanghelista. |
|
|||
|
|||
![]()
De fapt Alfa si Omega Tv,care a difuzat clipul ,este clar un post evanghelist.
|
|
|||
|
|||
![]()
Normal ca nu e facut de ortodocsi, se simte un alt duh din prima formulare...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
minunat | Anna | Alte Religii | 14 | 07.11.2017 18:59:48 |
toti sfintii | florin112 | Sfinti Parinti (Patrologie) | 8 | 10.01.2013 18:47:12 |
Fără dragoste, viața nu are sens! - Un text minunat | laurastifter | Generalitati | 7 | 27.07.2011 22:09:55 |
Viața copilului pusă pe cântar: site-ul care lasă cititorii să voteze pentru o viață | colaps | Generalitati | 24 | 23.11.2010 22:27:05 |
COPIL SALVAT MINUNAT DE UN CALUGAR | Iustin44 | Intamplari adevarate | 5 | 13.04.2008 23:13:31 |
|