Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.10.2010, 11:10:38
florentinageorgiana's Avatar
florentinageorgiana florentinageorgiana is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Implicit ISUS HRISTOS

Am avut in urma cu ceva timp cam 2 luni sa spun un vis care m-a marcat...se facea ca eram la tara si erau numai case case,la un momentdat,in dreptul unei case,era o multime de oameni....eu nu eram singura eram cu 2 prieteni....se face ca vroiam sa vad si eu de ce s-a strans toata lumea in jurul casei...si pt ca nimeni nu ma lasa m-am pus p e o piatra sau buturuga si plangeam..si intrebam oamenii dar ce este acolo...<iar unul raspunde \\\"ESTE ISUS,A VENIT ISUS!!!\\\"IAR EU PLANGEAM SI SPUNEAM CA VREAU SI EU SA-L VAD!!!!
IAR DIN MULTIME APARE EL!IMBRACAT INTR-UN ALB DUMNEZEIESC,CU NISTE OCHI MARI SI EXPRESIVI,IN CARE SE OGLINDESTE BUNATATEA SUPREMA CUM NU VEZI NICIODATA,SI INTINZAND MANA SPRE MINE EXCLAMA\\\"NU MAI PLANGE,DACA NU AI PUTUT VEI TU,AM VENIT EU LA TINE!ACUM MA VEZI,NU MAI AI DE CE SA PLANGI!\\\"SI M-A CUPRINS O CALDURA DE NEDESCRIS IN TOT CORPUL,IAR DIN MOMENTUL RESPECTIV IL VEDEAM IN VIS IN ACEL VESMANT CARE A FOST RASTIGNIT SI SE RIDICA SPRE CER,IAR CALDURA M-A TREZIT DIN VIS...ASI FI VRUT SA NU MA MAI TREZESC DIN ACEST FRUMOS VIS\\\"

Poate ma ajuta si pe mine cineva si-mi spune ce vrea sa insemne???va rog din suflet sa-mi raspunde si mie cineva pe aceasta tema...referitor la vis.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfantul Maxim Marturisitorul- sfantul caruia i s-a taiat limba si mana dreapta georgeval Despre Biserica Ortodoxa in general 6 21.01.2014 15:38:25
Sfantul Grigorie Taumaturgul, Sfantul Cuvios Lazar Zugravul si Zaharia petru63 Intrebari utilizatori 3 18.11.2012 17:51:59
Sfantul Ierarh Calinic de la Cernica, Sfantul Mucenic Antipa; Sfantului Farmutie Daniela Nicoleta Intrebari utilizatori 0 11.04.2011 13:04:37
Intaia si a doua aflare a capului Sfantului Proroc Ioan Botezatorul georgym Intrebari utilizatori 0 24.02.2010 14:02:02