![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Va rog daca cineva a folosit aceasta alga sa isi spuna parerea sincera si corecta.
Multumesc
|
||||
|
||||
![]()
nu,este pt prima data cand aud...insa ati auzit despre ciuperca de ceai,kombucha?
sau ati folosit?eu chiar mi-am cumparat de curand si vreau sa tin o cura,cu acest ceai.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Aici , era vorba de o algă ! Ce ști despre ea ?
|
||||
|
||||
![]()
Am si spus ca aud pt prima data...si nu stiu mai multe!
insa am cautat intre timp pe google si sunt destule detalii: http://galodium.blogspot.com/
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 19.02.2011 at 03:27:33. |
|
|||
|
|||
![]()
Yasmina,pentru kombucha contacteaza-ma prin pm....mara ,imi cer scuze ....sunt off..of,of
|
|
|||
|
|||
![]()
nnnnnnnnnn
Last edited by gab0209; 14.06.2014 at 10:40:47. |
|