![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Seful comunistilor rusi a luat initiativa de a ii cere Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse canonizarea lui Stalin. Pentru asta si-a suflecat manecile si a tiparit deja 10 000 de iconite pe care le-a distribuit in popor. El crede ca pana in urmatorul cincinal (da, astia inca gandesc in astfel de termeni) isi va indeplini visul si Stalin va fi in biserici! Pentru amanunte vezi si stirea la sursa:
http://www.revistalumeacredintei.ro/sct_3/st_107/18_august_2008_canonizarea_lui_stalin_o_hula_din_p unctul_de_vedere_al_bisericii_ortodoxe_ruse.htm |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt uni comunisti care cred ca Stalin a fost sfant? Cel care e responsabil de moartea a aproximativ 40 de milioane de oameni?
Isaia 5 20. [color=red]Vai de cei ce zic raului bine si binelui rau;[/color] care numesc lumina intuneric si intunericul lumina; care socotesc amarul dulce si dulcele amar! 21. Vai de cei care sunt intelepti in ochii lor si priceputi dupa gandurile lor! 22. Vai de cei viteji la baut vin si mesteri la facut bauturi imbatatoare! 23. Vai de cei ce dau dreptate celui nelegiuit pentru mita si lipsesc de dreptate pe cel drept! 24. Pentru aceasta, dupa cum paiele sunt mistuite de foc si iarba uscata de flacari, asa radacina lor va fi topita ca pleava si floarea lor va fi spulberata precum este cenusa, caci au calcat legea Domnului Savaot si au nesocotit cuvantul Sfantului lui Israel! |
|
|||
|
|||
![]()
Îmi amintesc că acum 3 ani, când am aflat pentru prima dată de trăznaia asta, am râs ca de cea mai tare glumă. Bineînțeles că așa ceva nu este credibil, și că totul are aspect de farsă. Iar dacă cineva realmente a dorit să fie canonizat Stalin, eu una, iertat să-mi fie, cred că-i lipsește o doagă! Sau două! Oricum, nu merită a fi luat în seamă.
|
|
|||
|
|||
![]()
Chestia asta se vroia si cu M Jackson.Sunt SF-uri pentru cititori A-1 level.
|
|
|||
|
|||
![]()
E timpul din urma, in care lupii se vor oi, iar intunecaztii, ingeri de lumina! Raul in toate formele lui incearca cu putere sa subjuge mintzile slabe in tot felu de chipuri greu de detectat omului de rind . Sa se sanctifice niste oameni cazutzi ar fi odios ! Sa ne rugam lui Iisus si Maicii Sale sfinte sa nu se intimple asa ceva!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa ne lumineze gandurile. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Stalin si poporul rus... | Florin-Ionut | Arta bisericeasca in general | 9 | 27.08.2011 10:03:33 |
Despre blasfemia de la slujba catolica...! | Legionarul | Generalitati | 0 | 28.12.2010 22:17:09 |
Video de la canonizarea Sf. Ioan Maximovici. | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 06.08.2008 23:53:53 |
Canonizarea Sfintilor Rafail si Partenie | StoicaFlorina | Pelerinaje la locuri Sfinte | 1 | 05.08.2008 16:28:51 |
CANONIZAREA | ancah | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 17.07.2008 22:31:43 |
|