![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Va rog amintiti-o in rugaciunile voastre pe o batranica care era internata in acelasi salon cu mama mea la sectia chirurgie- Bistrita. Numele ei e Floare Butaci din comuna Salva jud. Bistrita- Nasaud. In urma cu cateva minute a fost transferata la sectia de terapie intensiva. Bunul Dumnezeu sa vegheze asupra ei orice v-a fi.
Last edited by cristinadaciana; 05.04.2011 at 21:14:04. |
|
||||
|
||||
![]()
Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu ajuta pe Floarea sa-si recapete sanatea sa se intoarca la familia ei iar de v-a fi voia ta ajut-o sa treaca cu usurinta in lumea dreptilor.
Doamne ajuta.
|
|||
|
|||
![]()
Bunul Dumnezeu sa o mangaie cu harul Sau !
|
|
|||
|
|||
![]()
Maica Sfanta sa o tina sub Sfantul ei Acoperamant si sa-i fie alaturi oricare ar fi voia Tatalui!
|
|
||||
|
||||
![]()
Maicuta Domnului nostru Iisus Hristos sa mijloceasca pentru ea asa cum crede ca este spre binele ei sufletesc si trupesc, si sa-i fie grabnic ajutatoare!
|
|||
|
|||
![]()
Maica rabdatoare
Maica ajutatoare Si mantuitoare Ruga pentru Floare Pune la picioare Fiului tau... Doare Maica rugatoare Corpul ei strivit De boala zdrobit... Spune-I c-a iubit Si a suferit Spune-I c-o iubim Si ca suferim Zi-I ca si noi stim Zilnic sa murim Si ca Il rugam Si ca Ii cantam: Dulce Doctor Mare Far' de-asemanare Lasa peste Floare Doar asa o boare Cum doar Tu mai stii Doamne-al celor vii! |
|
||||
|
||||
![]()
Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, acoperamintul meu este Sfintul Duh.Treime sfinta,marire Tie.
toata speranta mea intru Tine o pun, Maica lui Dumnezeu ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Tatal ceresc , Mantuitorul si Maica Sfanta sa pazeasca sanatatea bunicii.
Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]()
Ce face bunicuta ?
Doamne, ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]()
Cu spuneam in acea seara au dus-o la terapie intensiva... Cand a intrebat mama medicul ce stie de ea i-a spus ca e intr-un salon rezerva si ca urmeaza sa fie trimisa la Cluj pentru a-i scoate pietrele care le avea la fiere. Sper sa fie bine. Bunicutul ( sotul ei 80 de ani) a stat zi si noapte langa ea si o ajuta cu tot de ce avea nevoie... ti se rupea inima cand vedeai cata grija avea de buicuta..
Multumesc tuturor care s-au rugat pentru ea...rugaciunile voastre au dat roade. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
Rugaciune pentru cei pierduti | Jitariu | Intrebari utilizatori | 0 | 09.12.2011 09:12:35 |
Rugaciune pentru mine | T E O L O G U L | Umanitare | 17 | 10.06.2011 21:45:09 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
Rugaciune pentru sot | Tia | Rugaciuni | 0 | 27.11.2008 12:34:22 |
|