Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.04.2011, 16:43:19
Sanduu's Avatar
Sanduu Sanduu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2011
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Sanduu
Implicit Un sfat din partea voastra!

Buna tuturor am deschis aceasta tema pentru a va cere un sfat si pentru a afla iesirea dntr-o problema care ma framinta si anume:
Stiu din Evanghelie ca Dumnezeu spune ca daca cineva aduce un dar la Altar si i-si aduce aminte ca cineva are ceva cu el sa se duca si sa se impace si apoi sa aduca darul, altfel zis trebuie sa ne impacam cu dusmanii s-au nu ne primeste Dumnezeu darul pina nu ne impacam cu Dusmanii. Si la mine este o situatie in care mai demult m-am comportat urit cu o persoana nu sintem apropiati nici nu sintem prieteni dar stiu unde locuieste si ce ar trebui sa fac eu acum sa ma duc la ea sa-mi cer iertare ? Nu ar fi cam nebunesc din partea mea o asemenea fapta? Plus ca si un Preot mai demult mi-a dat un canon: impacarea cu dusmanii.
poate suna a prostie dar, va rog sa ma sfatuiti sa ma indrumati cu cunostintele voastre din Sfintele Scripturi.
Mersi anticipat.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a Erethorn Secte si culte 88 17.11.2019 08:20:07
semipareza pe partea stanga cornel cornel Intrebari utilizatori 7 16.01.2011 22:13:38
Am dureri ingrojitoare pe partea stanga emiliulia Umanitare 55 22.09.2010 16:01:49