Furia
Buna ziua!
Sunt noua pe aici, dar am mai citit multe lucruri folositoare pe forum si am si eu nevoie acum de sfatul celor de pe aici. Sunt studenta in ultimul an si urmeaza sa ma casatoresc cu un baiat pe care il iubesc inca din liceu. Suntem prima dragoste unul pentru celalalt. Toate sunt bune in familiile noastre, insa eu am o problema. El este dependent de munca (uita ca trebuie sa plece de la serviciu si fie isi aduce aminte intr-un tarziu, sau ii trimit eu sms, fiind ingrijorata ca nu ajunge acasa), in sensul ca daca are ceva de facut nu se mai gandeste la nimeni si la nimic, nu mai face treburi casnice, nu-si mai suna parintii si gaseste, cred eu, o povara ca trebuie sa petreaca timp si cu mine in acele momente. Din pacate nici eu nu stiu cum sa-i mai explic, ma enervez si-l cert si in final ne suparam si ne ranim cu cuvinte pe care nu le credem. Tare as vrea sa stiu cum sa-l iau pentru ca de multe ori i-am explicat frumos, de multe ori ne-am certat si am plans. El isi cere scuze, dar eu desi ma bucur ca ne impacam raman de fiecare data trista si ma gandesc la certurile noastre. Va rog, daca credeti ca ma puteti ajuta cu un sfat, o critica, sa o faceti.
|