![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 

| 
|||

| 
|||
| 

Sunt unii sectari si alti rataciti care in loc sa scrie Iisus Hristos, ei folosesc isus. Sunt sigur ca nu este bine asa - stiu asta de la parintii mei, care o stiu de la parintii lor si tot asa; daca imi poate spune cineva de ce este Iisus si nu isus si daca intr-adevar isus inseamna in traducere magar.

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Pentru a respecta traditia Iisus se scrie cu doi de "i". 

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

S-a răsdiscutat aici, despre acest subiect. Poate vă dumeriți... 

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ht=scris+iisus 

"A fost întrebat avva Ammona ce este calea cea strâmtă și îngustă, și a zis: calea strâmtă și îngustă înseamnă a-ți struni gândurile, și a-ți nimici voia ta, de dragul lui Dumnezeu. Asta înseamnă „iată noi am lăsat toate și ți-am urmat Ție“ (Matei, XIX, 27.)." (Despre avva Ammona, Patericul Egiptean)  | 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Numele Lui Iisus Hristos | Sebastiana | Din Noul Testament | 9 | 26.07.2013 22:08:19 | 
| Biblia fara numele lui Iisus Hristos | delia31 | Despre Sfanta Scriptura | 10 | 23.04.2012 14:06:25 | 
| in numele lui Hristos,OPRITIVA! | iulyaan | Generalitati | 144 | 01.10.2008 17:04:34 | 
| N-am stiut pana atunci de numele lui Iisus Hristos | Ioan_Ciobota | Generalitati | 9 | 04.10.2007 12:53:51 | 
| 
 |