![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
ce as putea spune eu despre PSALTIRE??.spun doar atat ESTE CEA MAI DRAGA CARTE A SUFLETULUI MEU e singura care ma linisteste care ma mangaie care imi desteleneste inima si mi-o inmoaie....ce as putea spune decat ca iubesc PSALTIREA desi nu inteleg tainele ei...pt ca sunt un biet crestin prost dar o iubesc asa in simplitatea mea........
|
|
|||
|
|||
![]()
Am citit mai demult o carte a lui Vasile Andru - se numeste "10 Psalmi cu puteri vindecatoare". Deci nu ma mira ca si altii au descoperit puterea psalmilor. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Dansan Va ureaza un Craciun fericit, cu multe impliniri si bucurie!
|
|
|||
|
|||
![]()
Psalmul este lucrul ingerilor,petrecerea cea cereasca,tamaia cea duhovniceasca.Psalmul este luminare a sufletelor,sfintire a trupurilor.Pe aceasta fratilor ,sa nu incetam totdeauna cugetandu-l si prin case,si in calatorii,si dormind,si sculandu-ne,graind intre noi insine cu psalmi si cu laude si cu cantari duhpvnicesti.Psalmul este bucurie a iubitorilor de DUMNEZEU.Aceasta pe grairea desarta o surghiuneste,pe ras il domoleste,pe judecata o pomeneste,pe suflet catre DUMNEZEU il desteapta,impreuna cu ingerii dantuieste.Unde este psalmul cu umilinta,acolo este si DUMNEZEU cu ingerii.AMIN!
|
|
|||
|
|||
![]()
da! Si... Bine! Sunt de acord! Amin..si tie ! Pai:
Continuarea: unde/nu-i!! (Lasati ingerii, lasati brancardierii, 911, 211, pilotii de helicoptere, vaslasii de pe Dunare... In primul rand>> lasati citatele de doi lei!! Daca nu suportati... asta e!! Vechii indoctrinati.. rugam sa se retraga.. definitiv!! Multumim!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Interzisa Psaltirea?? | laviniag23 | Rugaciuni | 79 | 25.05.2012 22:43:34 |
Sa iubiti Psaltirea ! | ionion | Rugaciuni | 40 | 30.03.2011 00:58:13 |
Psaltirea in versuri | cristiboss56 | Rugaciuni | 70 | 27.01.2011 00:29:29 |
Psaltirea Maicii Domnului | Tia | Rugaciuni | 24 | 09.10.2010 20:34:38 |
Psaltirea Maicii Domnului | Daniela87 | Rugaciuni | 42 | 04.03.2010 12:51:39 |
|