Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.02.2013, 01:32:27
calatorul
Guest

Smile Intre cer si pamant

Va recomand sa vedeti urmatorul reportaj:
http://inpremiera.antena3.ro/reporta...amant-156.html

Va va rascoli :)

MERITA VAZUT

Last edited by calatorul; 27.02.2013 at 22:32:47.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2013, 20:19:11
Heaven's Avatar
Heaven Heaven is offline
Member

Data înregistrării: 17.02.2013
Locație: Tg-Jiu
Religia: Ortodox
Implicit

Foarte frumos reportajul,dupa cum a zis si Iisus in Luca 14 :
"26. "Daca vine cineva la Mine, si nu uraste pe tatal sau, pe mama sa, pe nevasta sa, pe copiii sai, pe fratii sai, pe surorile sale, ba chiar insasi viata sa, nu poate fi ucenicul Meu.
27. Si oricine nu-si poarta crucea si nu vine dupa Mine, nu poate fi ucenicul Meu.
33. Tot asa, oricine dintre voi, care nu se leapada de tot ce are, nu poate fi ucenicul Meu."
Trebuie sa-L iubesti atat de mult pe Dumnezeu incat iubirea pentru rudele tale sa fie ca ura in comparatie cu iubirea pentru El.Multi dintre noi ne credem crestini,dar de fapt pacatuim intr-o ora destul ca sa ajungem in iad fara sa ne dam seama.Sunt si multi preoti care cad in pacate,cum ar fi cel al mandriei,cauza celor mai mari rataciri.Cum zicea si un pustnic din reportaj,nu vrea sa fie tulburat sau intrerupt din rugaciune,pentru ca nu mai are mult timp la dispozitie.Adevarul este ca pamantul se indreapta spre sfarsit,sunt foarte multe semne care indica asta,Sfantul Apostol Pavel ne spunea ca va fi o vreme fara precedent de iubire de sine si de arginti(formularea a fost ceva de genul,imi cer scuze,nu-mi mai amintesc exact).De asemenea,Sfantul Apostol Pavel ne mai spune ca "Iubirea de argint este radacina tuturor relelor si cei ce au poftit-o cu infocare au ratacit de la credinta si s-au strapuns cu multe dureri" (I Tim. 6, 10)"
In concluzie,suntem foarte departe de ceea ce ar trebui sa fim,nu suntem nici pe departe vrednici sa calcam pe urmele lui Isus,inainte sa incep sa citesc Biblia credeam ca ma pot numi crestin,dar acum cand vad cat de departe sunt de fapt eu si toti cei din jurul meu,ma rog lui Dumnezeu sa ma intareasca.
Insa nu cred ca pustnicia este singura cale,Iisus ne-a mai invatat,pe langa sa ne rugam neincetat,ca cel care hraneste pe cel flamand, da sa bea celui insetat, imbraca pe cel gol si da adapost celui strain, a facut aceasta Domnului.Daca nu ne trezim si nu facem cele placute Domnului,suntem destinati pieirii.Trebuie sa ne impotrivim obiceiurilor acestui veac si sa respectam poruncile lui Dumnezeu,indiferent de cost.

Last edited by Heaven; 26.02.2013 at 20:24:53.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2013, 20:45:24
N.Priceputu
Guest

Implicit

Heaven, n-ai observat, oare, că mai e cineva cu pseudonimul heaven pe forum? Probabil se va crea confuzie.
Reply With Quote
Vechi 27.02.2013, 01:26:56
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calatorul Vezi mesajul
Va recomand sa vedeti urmatorul reportaj:
http://inpremiera.antena3.ro/reporta...amant-156.html

Va va rascoli :)
Cred ca l-am vazut de vreo patru ori. Prima data (cu niste luni in urma, dar nu mai stiu exact pe ce canal de televiziune) m-a fascinat atat de mult incat m-am pus pe cautari... Iar ce-am descoperit a meritat tot efortul. Cu vreo doua saptamani in urma scriam pe un alt topic:
Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Iar ca o paranteza, astazi am un milion de motive sa multumesc lui Dumnezeu pentru darul pe care l-am primit. Mi-am dorit enorm de mult sa iau contact cu un "Om" la care aparent nu puteam ajunge. Dumnezeu a mijlocit pentru mine si... mi-a facut legatura!... Ce sa spun decat ca am plans de bucurie...
Ei bine... el era OMUL!...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Vechi 27.02.2013, 22:24:18
calatorul
Guest

Implicit

Dar pe cel cu Parintele Arsenie Boca l-ati vazut? :D
Reply With Quote
Vechi 27.02.2013, 22:27:55
calatorul
Guest

Implicit

Cine e? Chiar nu m-am prins... :)

Last edited by calatorul; 27.02.2013 at 22:31:55.
Reply With Quote
Vechi 27.02.2013, 23:03:21
Marcel_Ionut's Avatar
Marcel_Ionut Marcel_Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.07.2012
Implicit

Eu am ramas putin cam socat de felul cum se ruga fratele Ioan, mi se parea ca plange, asa traire avea de-mi venea sa-mi dau palme :O
Vechi 27.02.2013, 23:35:40
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calatorul Vezi mesajul

Cine e? Chiar nu m-am prins... :)
Un OM despre care am mai vorbit pe acest forum...

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote
Răspunde

Tags
cer, pamant, reportaj