Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.02.2013, 02:13:43
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit Cum v-a aratat Dumnezeu iubirea(personal)?

Buna ziua.Cum v-a aratat Dumnezeu iubirea?As vrea sa postati aici experiente mici sau mari,minuni mici sau mari dar mai ALES CUM V-A ARATAT IN VIATA VOASTRA DUMNEZUE IUBIREA FATA DE VOI,E VORBA DE PERSOANA VOASTRA!

Sa incep eu:Am trait momente groaznice cu depresia si atacul de panica plus niste ispite,ganduri rele care veneau fara voia mea etc.Au fost zile si nopti de cosmar.Insa,da,stiu,rusinos si din pacate,trebuie sa recunosc,nu prea am luptat,doctorii imi ziceau mereu ca nu vreau sa lupt,nu vreau sa ma chinui sa ma ajut.Au fost clipe cand asteptam sa-mi cada ceva din cer si gata.Apoi am invatat sa lupt.Dar ce vreau sa va spun nu e asta ci e faptul ca desi nu am luptat mai deloc cu bolile si suferintele mele DUMNEZEU mi-a aratat IUBIREA LUI,eram ''o leguma'' si azi daca El nu m-ar fi ajutat ,eram poate mort.Am trait clipe de cosmar si asta consta in faptul ca nu mai aveam nicio speranta si multi credeau ca o sa patesc ceva rau,ca imi distrug viata,asa si parea ca mi se distruge viata,eram prea speriat ,aveam o stare psihica jalnica,trupeasca nu mai vorbesc,SI DESI NU AM LUPTAT DUMNEZEU PRIN RUGACIUNE LA ADRESA LUI SI A SFINTILOR m-a facut sa fiu in ziua de azi aproape VINDECAT!Mereu ma gandesc cum eram si cum sunt acum,mereu ma gandesc ca e O MINUNE!O marturie ca Dumnezeu nu m-a lasat sa mor ci m-a vindecat,mi-a oferit din nou viata.2 ani nu am mai putul sa merg la scoala,am amanat 2 ani medicali iar al treilea pe care credeam ca iar il aman(nu aveam motive sa nu cred asta)il duc pana la capat si il continui cu sanatate.MARE E DUMNEZEU !SLAVA TIE DOAMNE!+++

Acum astept relatarile voastre mici sau mari,neinsemnate sau insemnate.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2013, 02:24:52
Banned

Implicit

Si inca un dar:dorinta de a lupta si puterea de a lupta ,de a ma cai!
Reply With Quote
Vechi 05.02.2013, 02:27:59
Banned

Implicit

Sa nu uit:La nastere eram foarte foarte mic,mama plangea mereu,credea ca ma va pierde,m-au bagat la incubator mult timp si uite ca si acum SUNT VIU!Am luat in greutate atunci!SLAVA TIE DOAMNE!
Reply With Quote
Vechi 05.02.2013, 02:28:46
Banned

Implicit

Nu vreau neaparat sa imi scrieti minuni extraordinare ci doar cum v-a aratat Dumnezeu personal IUBIREA!LUCRURI MICI SAU MARI
Reply With Quote
Vechi 05.02.2013, 03:01:49
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Si inca un dar:dorinta de a lupta si puterea de a lupta ,de a ma cai!
Minunate aceste daruri! Cata vreme sunt intru Hristos.
Slava lui Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 05.02.2013, 10:50:20
Noiembrie's Avatar
Noiembrie Noiembrie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.01.2013
Implicit

M-a intarit cand am suferit pierderi majore(parinti), mi-a salvat viata in cateva randuri, mi-a aratat importanta credintei si a sperantei si nu in ultimul rand mi-a dovedit prin ajutorul Sau cat de important este fiecare om pentru el si ca mereu exista posibilitatea intoarcerii de pe un drum gresit.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2013, 13:23:03
Ana Tr.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Buna ziua.Cum v-a aratat Dumnezeu iubirea?As vrea sa postati aici experiente mici sau mari,minuni mici sau mari dar mai ALES CUM V-A ARATAT IN VIATA VOASTRA DUMNEZUE IUBIREA FATA DE VOI,E VORBA DE PERSOANA VOASTRA!

Sa incep eu:Am trait momente groaznice cu depresia si atacul de panica plus niste ispite,ganduri rele care veneau fara voia mea etc.Au fost zile si nopti de cosmar.Insa,da,stiu,rusinos si din pacate,trebuie sa recunosc,nu prea am luptat,doctorii imi ziceau mereu ca nu vreau sa lupt,nu vreau sa ma chinui sa ma ajut.Au fost clipe cand asteptam sa-mi cada ceva din cer si gata.Apoi am invatat sa lupt.Dar ce vreau sa va spun nu e asta ci e faptul ca desi nu am luptat mai deloc cu bolile si suferintele mele DUMNEZEU mi-a aratat IUBIREA LUI,eram ''o leguma'' si azi daca El nu m-ar fi ajutat ,eram poate mort.Am trait clipe de cosmar si asta consta in faptul ca nu mai aveam nicio speranta si multi credeau ca o sa patesc ceva rau,ca imi distrug viata,asa si parea ca mi se distruge viata,eram prea speriat ,aveam o stare psihica jalnica,trupeasca nu mai vorbesc,SI DESI NU AM LUPTAT DUMNEZEU PRIN RUGACIUNE LA ADRESA LUI SI A SFINTILOR m-a facut sa fiu in ziua de azi aproape VINDECAT!Mereu ma gandesc cum eram si cum sunt acum,mereu ma gandesc ca e O MINUNE!O marturie ca Dumnezeu nu m-a lasat sa mor ci m-a vindecat,mi-a oferit din nou viata.2 ani nu am mai putul sa merg la scoala,am amanat 2 ani medicali iar al treilea pe care credeam ca iar il aman(nu aveam motive sa nu cred asta)il duc pana la capat si il continui cu sanatate.MARE E DUMNEZEU !SLAVA TIE DOAMNE!+++

Acum astept relatarile voastre mici sau mari,neinsemnate sau insemnate.
Eu cred ca prin faptul ca atunci cand aveam 5-6 ani, mama a fost operata de cancer, un cancer destul de evoluat si ca a supravietuit, drept urmare ca nu am ramas orfana. Pentru mine asta este o dovada de iubire de la Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2013, 15:26:16
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Mi-a fost scut si si m-a purtat in bratele Sale, impotriva oricarei logici si explicatii,ridicandu-ma cand eram cazut,legandu-mi ranile pe care mi-le provocam singur sau cand ma loveau altii,stanca cand esti singur prin lume si binecuvantare cand esti printre ai tai.M-a ajutat sa vad cand eram orb si mi-a ridicat capul si inima cand eram pe marginea prapastiei vietii.Au fost si clipe cand prin grija Sa m-a lasat singur pentru a cauta cu si mai multa dragoste drumul prin credinta, avand grija de ai mei cand eu nu eram langa ei.Toate aceste lucruri le-am simtit in sufletul meu intr-un mod care nu ma lasa sa ma indoiesc si nu stiu cum as putea in cuvinte sa-i spun ce simt.Nu am stiut niciodata de ce o asemenea dragoste pentru un asa pustiu,de ce sa chemi la viata pe cel ce iubeste moartea,de ce sa iubesti pe cel care,prin ceea ce face,nu vrea sa-l dea jos pe Hristos de pe cruce.Nu am stiut niciodata sa-i spun rugaciuni lungi si complicate si nici nu vreau,as vrea ca pana la finalul drumului meu sa pot o data,o singura data,sa-i multumesc din toata inima,indiferent ce va fi dupa,pentru tot,in cateva cuvinte simple.Poate nici nu va fi nevoie de cuvinte.
Reply With Quote
Vechi 06.02.2013, 00:36:11
cezar_ioan cezar_ioan is offline
Banned

Data înregistrării: 16.11.2012
Locație: Benidorm, Hotel Bali
Implicit

Poate asa, prin daruri ca acesta:

http://www.youtube.com/watch?v=_UEs0aubxoY

Sau asa: http://www.youtube.com/watch?v=gosY-UrpHcA

Si, cu totul, asa: http://www.youtube.com/watch?v=Q3x67GlCzDY

Last edited by cezar_ioan; 06.02.2013 at 00:41:41.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2013, 09:53:20
Noiembrie's Avatar
Noiembrie Noiembrie is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.01.2013
Implicit

Minunat Cezar Ioan, minunat! Iti multumesc !

Pentru tine :

http://www.youtube.com/watch?v=lSZF-Z2-Y98
si

http://www.youtube.com/watch?v=CJa82G5HjP8
Reply With Quote
Răspunde