Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.09.2014, 17:13:55
AdisAdina AdisAdina is offline
Member

Data înregistrării: 02.12.2013
Implicit Un subiect mai delicat. AJUTOR!

Nu mai stiu ce sa fac. Cum ne comportam cu cei ce ne dispretuiesc pe fata si-l dispretuiesc pe Dumnezeu? Tatal meu ma detesta, este intr-o continua competitie cu mine, vrea sa ascult doar de el,sa ma inchin lui, ii e ciuda ca sunt credincioasa. Face gesturi necugetate (ma scuipa, ma injura, imi doreste sa ma trazneasca Dumnezeu, niciodata nu mi-a zis sa ma binecuvinteze Dumnezeu). Ma ameninta cu moartea sau ca ma distruge, m-a agresat fizic in Saptamana Mare pana mi s-a facut rau. Isi bate joc de mine si de tot ce stie cu privire la mine (in prezent nu mai stie absolut nimic pentru ca am ales sa nu ii mai dau ocazii sa stearga pe jos cu tot ce stie). Efectiv nu ma respecta. Ii spun ca-l vede Dumnezeu, Maica Domnului nu-i pasa. O injura si o blasfemeaza si pe Maica Domnului si pe sfinti. La el nu exista Sfanta Evanghelie, doar legea lui. Mama mea nu-i aproba desi spune ca e vina mea (oare intotdeauna e vina mea ca el se comporta asa?). Ieri mi-a zis ca isi doreste sa mor. De cand m-am apropiat mai mult de Dumnezeu, am invatat sa nu mai pun atat la suflet, sa nu ma mai enervez, dar nu se mai poate asa. Traiesc in stres. Lucrurile astea se intampla din anul 2011 si face mai mereu aceleasi gesturi insa devin tot mai grave si parca pierde tot mai des controlul.
Ii punem lumanari, pomelnice, am pus chiar si la manastire. El nu a mai calcat in sfanta biserica de ani de zile.
Ce ma sfatuiti sa fac? Cum sa ma port? Am invatat sa il iert, insa e gresit daca il iert dar rup orice legatura cu el? Ori de cate ori l-am iertat tot la aceste lucruri s-a ajuns.
Multumesc. O zi binecuvantata cu liniste si bucurii tuturor. Amin.
Reply With Quote