![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna seara. Sunt nou pe acest forum si am intrat doar ca sa va cer ajutorul, sau o parere. Poate suna ciudat dar zilele astea tot am vorbit cu prietenii mei de Parintele Arsenie Boca si am auzit unele chestii interesante. Nu sunt cel mai pacatos om si nici cel mai credincios, dar in majoritatea serilor, inainte de culcare imi spun Tatal Nostru. Si am intrat aici ca sa va intreb, daca exista o rugaciune, ceva, caer sa ma ajute cu unele probleme: cosurile, transpiratiile si gandurile mele. Vreau sa zic ca ceva in interiorul meu nu e bine si m am saturat de doctori. Va rog, fi ti doar subiectivi si nu pe langa. Multumesc anticipat :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cati ani ai? De-ar exista o rugaciune pentru cosuri, cati nu ar zice-o zi si noapte :)) |
|
|||
|
|||
![]()
22. Nu neaparat pentru cosuri. Dar ceva in interiorul meu nu e bine. Si daca beau o gura de vin, imi ies pete pe fata, zici ca sunt batut..vanat. Am vazut la TV ca este o rugaciune de a lui Arsenie Boca, e foarte scurta si trebuie sa respiri si sa inspiri ... Stiu ca asta e o problema de natura medicala dar am incercat si aici sa vad, poate, poate iese ceva ..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar putea sa fie ceva in legatura cu pH-ul pielii tale. Ai zis ca ai fost la doctor. Ce tratamente ai urmat (daca ti-a fost dat vreunul)? Alcoolul poate afecta nivelele hormonale din corp (depinde de persoana). S-ar putea la tine sa afecteze aceste nivele mai mult, si de aceea iti ies mai multe cosuri. Eu cred ca ai hormonii foarte instabili, de acolo si cosurile, si acel sentiment de ceva in neregula in interior (alimentat probabil de probleme etc.) . La cati ani ai intrat in pubertate? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ar fi asa simplu ,rugaciunea ar fi :"Doamne sa nu mai am cosuri si pete" Mai generala decat aceasta este "Doamne da-mi sanatate ,pentru bolile nestiute de doctori" Si mai generala decat aceasta "Doamne da-mi mie dupa mila Ta !" Caci acolo unde oamenii nu pot ajuta si sunt neputinciosi ,credinta e singura nadejde Si iata ca de la aceasta boala ,mai grava sau mai putin , poti ajunge la dorinta dupa indurarea lui Dumnezeu,care e singura speranta a celor care viata le pune cate o problema, aparent fara rezolvare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pubertatea in mod normal incepe la 11-12 ani la baieti, si se termina la 16-17 ani. La tine e un pic decalat. Deci ai intrat un pic mai tarziu in pubertate. Nu-ti face griji, ca trece. Cred cu convingere ca ce ti se intampla se datoreaza nivelului "nebun" de hormoni (cosuri, transpiratii). Probabil este ultimul ragnet al pubertatii. Eu am scapat de cosuri spalandu-ma cu sapun si spirt in fiecare zi pe fata. Tot apareau, dar rar. Sfat: Tine-ti mainile departe de fata. Daca e sa-ti atingi fata, fa-o exact dupa ce te-ai spalat pe maini. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu mai bea ce e asa de greu sa-ti dai seama?