![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Salutare... este o chestiune pe care eu o consider superstiție. Se zice că dacă un părinte de blesteamă poți să pățești lucruri urâte sau chiar să mori. Acum pe bune, oare Dumnezeu chiar permite să pățească cineva ceva numai pentru că un părinte egoist îți dorește să ai parte de chestii neplăcute din cauza invidiei și a întunecimii minții? (sunt și cazuri de genu, nu vă mirați de cele ce scriu). Eu consider toate acestea niște superstiții de babe, care cad numai pe cei ce cred în ele. Voi ce părere aveți?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai zicea candva cineva pe aici ceva despre asta.... a da! Asta:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
timpul spovedit si impartasit ca sa ai protectia Duhului Sfant asupra ta. In momentul cand esti spovedit si impartasit , nu mai ai de ce sa te temi.Blestemul se intoarce la cel care l-a enuntat. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu am parerea ca diavolul tine cu orice pret sa-i faca pe oameni sa creada ca nu exista Dumnezeu. Atata de mult tine el la chestia asta, incat e gata de un enorm sacrificiu: e capabil sa ne faca, mai intai, sa credem ca nu exista el, diavolul. Probabil ca o face scrasnind din dintii aceia negri ai lui, fiindca e o fiinta foarte, foarte orgolioasa care ar vrea sa fie adulat si nu ignorat. Dar, ca tactica de etapa, se multumeste cu disimularea.
Imi aduc aminte cum, in 1990, ma inscrisesem in Partidul National Liberal (pacatele tineretii!). La primul miting pe care l-am organizat noi, tineretul liberal din Bucuresti, scandam din toti bojocii: "Nu suntem partide! Nu suntem partide!": aveam carnetul de partid bine ascuns in buzunar. @Copacel: ca regula generala, spovada si impartasania sunt suficiente pentru imunitatea contra blestemelor. Uneori, insa, este nevoie de slujbe speciale de exorcizare.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Parerea mea este o intrebare: de ce abordam subiecte imposibile rational, lasand impresia ca... ele exista?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc) Last edited by Mosh-Neagu; 11.08.2015 at 21:50:40. |
|
|||
|
|||
![]()
Atunci nu mai vorbim de blestem, vorbim de altceva si mai grav.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca cineva arunca unui blestem asupra unui om care nu i-a facut vreun mare rau sau daca cineva spune un blestem asupra cuiva pe nedrept (indiferent cine ar fi cel care spune blestemul- preot, parinte, etc), nu cred ca acel blestem isi face efectul, deoarece Dumnezeu nu pedepseste un om pe nedrept!
|
|