![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Visul meu este :sa ma vindec și sa redevin iarasi fericit cum am fost când eram copil.
Asta este și obiectivul meu:vindecare. Iar dacă voi reuși minunea tot ce e mai bun urmează după.Eu asa sper.Si voi reuși.Trebuie! Voi ce visuri și obiective aveți în viata? Eu am fost sincer. Acum e rândul vostru. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu scrii pentru tine? Nu citesti ce ti se raspunde? Raspunde aici: https://www.crestinortodox.ro/forum/...489#post673489
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vindeca-te de boala nebuniei, de toate diagnosticile puse de medicii psihologi si psihiatrii, contrazicandu-i si crezand ca nu esti bolnav asa dupa cum le zice Domnul tuturor celor ce-L cauta cu nadejde: Iertate iti sunt pacatele si Credinta ta te-a mantuit si ai biruit! Arunca deci toate pastilele-drogurile si pune mana si te stapaneste tu ajutat doar de Harul Domnului sfatuindu-te cu cei ce te iubesc! Cand vei incepe sa crezi ca nu mai esti bolnav, ipohondru, ipocrit, comod atunci vei face primul pas spre eliberare din capcana si puscaria in care te-au inchis hotii care ti-au furat viata etichetandu-te si sedandu-te ca sa ajungi o leguma si sa te deprimi deznadajduind ca sa cazi sa vrei sa te sinucizi, intai duhovniceste si apoi trupeste iar cat timp esti bolnav sa fi ca o pandemie la purtator, gladiatorul-sclaviatorul lui Faraon-pacatul. Nu ceda ispitei ci cauta binele. Ramai sa rabzi cu Hristos ca un mic mucemic traind si rabdand pana la sfarsit toate ispitele si fobiile ce te pacalesc ca o sa scapi. Nu scapam. Suferim. Murim. Dar pana atunci trebuie sa folosim timpul asa cum ne daruieste Domnul Hristos-Cuvantul: Calea, Adevarul si Viata. Atat.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 19.07.2023 at 16:38:23. |
|