![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Îmi doream mult să studiez medicina, la fel că veriÈoarele mele,mă vedeam medic/doctor pentru că îmi place, mă atrage domeniul dar nu pot din cauza ,schizofreniei,anxietăÈii severe Èi depresiei pentru care fac Èi tratament.Ce sa fac sa mă consolez? Cum sa mă împac cu regretul că nu mi-am trăit destul viaÈa din cauza problemelor Èi nu am ajuns ce am vrut? Of.
Last edited by tigeratlantic9; 01.03.2025 at 19:28:21. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Trebuie sa te ții de tratament, și găsește ceva care sa îți place, în afara domeniului medical. Depinde de caz. În cazul meu, și mie mi-ar fi plăcut foarte mult sa lucrez la nivel avansat de Chimie, dar acolo trebuie sa ai multa răbdare, plus cunostiinte vaste despre substanțe. Iar în domeniul medical, trebuie sa nu ai frica de sânge, vase de sânge etc. Eh... la punctul asta stau prost. Asa ca pentru a putea lucra, am ales foarte bine și frumos IT-ul. La urma urmei, acolo nu am treaba nici cu vase de sânge, nici chimie sau substanțe pe care nu știu sa le amestec / manipulez :)))
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|