![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
(Acel versus din titlu însemna inițial „înspre”, și asta este accepțiunea folosită de mine în acest caz, nu cea de „contra” care a survenit în românește cel puțin.)
Eu am avut o simpatie politică pentru Dragnea de prin 2016-2017 încoace (din diverse motive), în ciuda unor proiecte sau tentative de proiecte cu care a reușit să provoace mari nemulțumiri în societate (și voi da mai târziu și câteva astfel de exemple), sau cel puțin în anumite zone ale societății, și inclusiv, cel puțin în ceea ce mă privește, datorită faptului că numai foarte recent am aflat de niște acte de trădare comise, inclusiv avînd-o drept portavoce pe o altă trădătoare și oarecum o complice practic a „marelui” Dragnea, anume în martie 2019, deci aproximativ chiar cu 6 ani în urmă. Aseară însă, fără să îmi dau seama ce-a fost la mijloc, poate un „plan B” ascuns al lui Simion, în contextul nesusținerii acestuia de către Călin Georgescu, Dragnea s-au autoinvitat, în cazul „câștigării” alegerilor prezidențiale de către „energicul” sau mai bine zis energumenul Simion, să îi ofere acestuia un plan de guvernare zis în vederea redresării economice a României, dacă va vrea să facă apel la el, evident, pretinzînd că planul deja ar fi fost întocmit, și evident avînd o anumită „aură” de favorabilitate, cel puțin pentru cei care nu pricep culpa extrem de gravă care stă asupra lui Dragnea, în condițiile în care este adevărat că guvernarea condusă din parlament de Dragnea a avut și măsuri și efecte bune pentru societate, chiar și în condițiile în care România era acaparată în același sistem neocolonialist care a produs și produce extrem de mari și practic inestimabile daune și pierderi românilor și României. Inclusiv pretenția lui Dragnea că programul ar fi deja întocmit sugerează ideea de scenariu subteran, și care nu este exclus să fi fost avut în vedere dacă nu de Simion direct, măcar de „consilieri” de-ai lui, ideea de plan B, în contextul atât al eșecurilor electorale ale lui Simion și ale AURului, dar și al anulării alegerilor din 6 decembrie, ulterior a scoaterii din „joc” a lui Georgescu pe o perioadă nedeterminată și a unei eventuale, și dovedite, nesusțineri de către Georgescu a extremistului antiromân Simion. În ceea ce mă privește, am aflat foarte recent de actele de trădare ale lui Dragnea & co. săvîrșite oficial, public în martie 2019, și evident că pentru mine Dragnea nu mai are ce căuta în spațiul politic, și în cel public în general, așa cum și Simion este un personaj total discreditat. Dragnea, 29 martie 2025, la B1 TV: Citat:
Citat:
https://hotnews.ro/dancila-dragnea-v...ustului-329783 Este adevărat că era o perioadă grea pentru Dragnea, însă astfel de „răspunsuri adaptative” din partea „dumnealui”, și care l-au transformat într-un trădător extrem de periculos (foarte similar, după cum se poate înțelege, cu George Simion), au fost și sînt absolut inacceptabile, cel puțin în actualul „context cosmic”, să-i zicem așa, și total descalificante.
|
|||
|
|||
![]()
Omule ai o problemă cu evreii, nu știu ce ți-a declanșat-o, dar văd că urmărești obsesiv.
De fapt tema e falsă, dacă un evreu sau un palestinian vrea să obțină cetățenie română stă câțiva ani și o ia sau o ia prin căsătorie, sau dacă se naște în Ro, sau are un părinte în Ro șamd. În timpul ăsta cât tu arăți cu degetul spre un ipotetic proiect de lege, sunt sirieni care-și iau cetățenie, oameni de prin Bangladesh, Pakistan, India că de 10 ani se aduc muncitori străini cu sutele de mii pe an/ cetățeni din Ucraina care iau cetățenia accelerat, tu faci o obsesie din treaba că-și iau evreii cetățenie cândva. Cine a vrut dintre evrei și-a luat deja cetățenie, iar cei care au rădăcini sunt în general oameni bătrâni dintre care mulți au deja cetățenie.