![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamne ajuta!
Am nevoie de textul Sf. Liturghii in limba greaca - cu caractere latine, cine ma poate ajuta? Am cautat cu Google dar in zadar. Multumesc!
|
|||
|
|||
![]()
Carolina, am atasat un document ce contine textul transliterat al Sfintei Liturghii in limba greaca. Pentru conversie am folosit acest site:
http://www.lexilogos.com/keyboard/gr...conversion.htm Functioneaza si pentru greaca veche, cu mici exceptii insa. |
|
||||
|
||||
![]()
Mii de multumiri, Marius!!
Doamne ajuta!
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De unde pot achizitiona un liturghier in limba greaca? | ionut27 | Intrebari utilizatori | 3 | 05.09.2012 15:51:27 |
Limba greacă | Mihnea Dragomir | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 02.06.2012 22:19:15 |
biserica greaca | padrevicentiu | Generalitati | 0 | 26.08.2010 11:27:37 |
Liturghie pentru mine ,Liturghie pentru toti! | strajeru | Rugaciuni | 32 | 23.06.2010 23:01:22 |
Este limba araba o limba sfânta? | images | Religia Islamica | 2 | 27.05.2007 03:52:45 |
|