![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce femeile poarta pantaloni si nu le mai vezi cu batic pe cap nici cand vin la SF. Biserica?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pantalonii sunt comozi ,iar unele tinere ii poarta pentru ca asa le sade bine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si deci tu crezi ca femeia ar trebui sa poarte fusta in geanta si cand ajunge la biserica, daca vrea sa intre acolo, sa-si ia "uniforma"?! Si cum ramane cu a te simti permanent in fata lui Dumnezeu? Cum ramane cu rugaciunea neincetata? Elena |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar e numai aparent usor, fiindca daca suntem cu Dumnezeu, greutatea o duce El, noi dam numai putina vointa. Cand omul e rupt de Dumnezeu nu mai constientizeaza sensul vesnic al actelor sale si merge pe calea facilitatii. O cale care aproape sigur duce la pierzare. "Sa fim cu luare aminte!!!" Elena |
|
|||
|
|||
![]()
Sf.Pavel a spus ca femeia trebuie sa poarte capul acoperit deoarece capul femeii este barbatul, si ea trebuie sa fie supusa barbatului. capul barbatului este Isus si de asta barbatul nu are voie sa poarte caul acoperit.cel putin asa stiu eu.
teoretic nu e voie in biserica in pantaloni si cu capul descoperit. dar s-ar respoecta aceasta regula, femeia nu ar mai intra deloc in Biserica. |
|
|||
|
|||
![]()
"Viata de crestin nu implica deloc comoditate."
Asa este, eu odata era sa lesin in biserica din cauza ca am stat prea mult timp in picioare. |
|
|||
|
|||
![]()
Sf.Pavel a spus ca femeia trebuie sa poarte capul acoperit deoarece capul femeii este barbatul, si ea trebuie sa fie supusa barbatului. capul barbatului este Isus si de asta barbatul nu are voie sa poarte caul acoperit.cel putin asa stiu eu.
Nu stiu fiecare cu parerea lui...dar eu consider acest lucru ca fiind discriminatoriu. Femeia trebuie sa aiba aceleasi drepturi ca si barbatul. |
|
|||
|
|||
![]() nu conteaza pararea ta. |
|
|||
|
|||
![]()
nu conteaza pararea ta.
Pentru mine nici a ta nu conteaza. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
o nedumerire | myself00 | Religia Islamica | 11 | 26.03.2015 16:14:33 |
Nedumerire | Cautatorul_isihiei | Generalitati | 32 | 15.07.2012 14:12:18 |
o nedumerire...! | myself00 | Generalitati | 6 | 25.04.2012 10:57:05 |
Nedumerire, mare nedumerire! | ToaderValentin | Intrebari utilizatori | 16 | 29.02.2012 00:33:36 |
|