![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am o nelamurire aici la Sf. Evanghelie dupa Marcu, capitolul 6:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Raspunsul se afla in versetul urmator: "Si se mira de necredinta lor". Mantuitorul, in cele mai multe cazuri, a savarsit minuni ca raspuns la o nevoie reala, fiind chemat (rugat). Mai mult Hristos avea in vedere, de fiecare data, credinta celui in nevoie, sau a celor ce-L chemau. De aceea dupa savarsirea multor minuni, afirma "Credinta ta te-a mantuit".
In patria sa, Mantuitorul a fost primit cu foarte putina credinta, vindecarea bolnavilor fiind o manifestare a milei Mantuitorului. |
|
||||
|
||||
![]()
Acum inteleg.
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca esenta mesajului este ca el de fapt a facut minuni si in patria sa, dar fiind primit cu neincredere acestea nu au fost considerate minuni de catre popor. Vindecarea bolnavilor era in sine o minune, dar probabil ca poporul lui nu o vedea ca atare.
Daca maine vecinul tau, pe care-l cunosti de 30 de ani, ar incepe sa faca minuni, probabil ca si tie ti-ar fi greu sa le accepti ca minuni.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
O nelamurire. | Templier Knight | Biserica Ortodoxa Romana | 2 | 05.03.2012 00:23:55 |
nelamurire | mirela.b | Calugarul | 77 | 22.07.2011 23:49:35 |
Nelamurire !? | ducesa | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 9 | 04.12.2010 12:23:26 |
nelamurire | cristina83 | Generalitati | 2 | 28.10.2007 18:22:40 |
|