Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.07.2008, 19:04:39
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Este foarte interesant ca de cand "ne-a binecuvantat" Dumnezeu de am intrat in UE (eu zic ca de fapt ne-a mustrat) au inceput sa vina tot felul de rockeri si metalisti care mai de care mai "iluminati" ( ;) ) sa "ne impartaseasca" si noua inapoiatilor din "iluminarea" lor.

Asa se face ca pana acum am avut parte de Anathema, Tiamat si altii.

Ca tacamul sa fie complet anul acesta vin in Romania si Judas Priest si Iron Maiden.

Judas Priest , pe albumul sau Painkiller in 1990 , in melodia "Touch of Evil" descrie unirea cu un diavol (cum scrie dealtfel si pe wikipedia):
http://en.wikipedia.org/wiki/A_Touch_of_Evil

Solistul trupei raspunde ca nu e vorba de asa ceva ci e vorba de "o poveste de dragoste relatata metaforic" :D

Ca Judas Priest mai are si alte nenumarate melodii sataniste si apartine curentului neo-satanist nu e un secret pentru nimeni dar este "neoficial".

De altfel ultimul album al trupei este dedicat vrajitorului Nostradamus (si trupa nu face un secret din aceasta - vedetzi coperta albumului ).

Iron Maiden se remarca prin melodia "Lord of Light" de pe albumul A Matter Of Life And Death din 2006 in care afirma ca:
(dansii isi afirma pe fatza apartenentza la curentul neo-satanist).
"Lucifer was just an angel led astray" - adica pentru cine nu stie engleza cica Lucifer a fost doar un inger dus in ispita...(dus in ispita de cine? De Dumnezeu?)
si ne indeamna:
"Free your soul and let it fly
Give your life to the Lord of Light "
pe romaneste:
"Elibereaza-ti sufletul si lasa-l sa zboare
Da-tzi viatza Stapanului Luminii"
(adica lu Satan).

Parerea mea este ca aceste concerte se intampla in Romania datorita pacatelor noastre (si ale mele in primul rand ca eu sunt foarte foarte pacatos).
Daca pe vremea comunismului era o mustrare mai usoara din partea lui Dumnezeu catre noi acum am primit una mai puternica doar doar ne-om trezi.
Reply With Quote
Vechi 11.07.2008, 19:45:38
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt
Parerea mea este ca aceste concerte se intampla in Romania datorita pacatelor noastre (si ale mele in primul rand ca eu sunt foarte foarte pacatos).
Daca concertele au loc din pacatele noastre, hai sa nu mai pacatuim si sa ii ignoram.

Sa stii ca si Sfintii care se nevoiau prin pustii aveau parte de concerte GRATIS, diavolii le cintau, nu doua ore ci zile intregi, iti dai seama de ce "distractii" aveau parte?

...si erau si VIP deoarece le cintau EXCLUSIV Numai LOR, ...si erau pregatiti sa-i si recompenseze pentru ca ii ascultau...asa ca Iron Maiden si Judas Priest mai are de invatat mult
Reply With Quote
Vechi 11.07.2008, 20:20:38
antoniap
Guest

Implicit

Sa nu fim atat de duri, Octavian. Doar ai spus ca acest gen de muzica n-a avut nicio influenta asupra ta!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Hramuri in Romania ! windorin Biserica Ortodoxa Romana 14 05.10.2016 00:11:10
Let's do it Romania Florin-Ionut Intamplari adevarate 20 28.09.2010 13:05:55
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! elenavioletacocos Generalitati 22 22.11.2009 22:58:28
Romania IonutS Generalitati 3 10.05.2009 01:38:27
Romania ancah Generalitati 5 27.09.2007 17:08:53