![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Deki am shi eu o problema!Ash vrea sa merg la seminar,dar parintii nu ma prea lasa,pt ca sunt fata...Pt ash putea sa ma hotarasc,ash vrea sa aflu cat mai multe informatzii despre seminar...Ma putetzi ajuta?Multzumesc!
|
|
|||
|
|||
![]()
Exista un seminar de maicute la Ratesti Buzau, dar cred ca exista seminarii ortodoxe de fete in majoritatea judetelor, pe langa manastiri. Vrei sa te calugaresti sau sa devii profesoara de religie?
|
|
||||
|
||||
![]()
:)Exista un seminar ortodox pentru fete la manastirea Agapia.Totul este,ca sa vrei si tu.Iti doresti lucrul acesta?
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar shi la mn in orash se poate
adik in Valcea.Shi da,vreau sa ma fac profesoara |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt multe fete care au terminat seminarul teologic, nu ai fi nici prima, nici ultima. Depinde ceea ce iti doresti. Trebuie sa stii ca seminarul inseamna un an in plus fata de celelalte licee.
Profesoara nu te poti face oricum, daca nu absolvi facultatea de teologie. Asa ca ai putea merge la un liceu cu profil umanist si apoi direct la facultatea de teologie care iti confera dreptul de a profesa. Si astfel vei castiga un an plus. |
|
|||
|
|||
![]()
Da,asha zike shi mama,dar imi e teama ca apoi nu mai intru la teologie...
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu am facut semirarul, dar recunosc ca mi-a fost destul de greu sa invat Dogmatica, Liturgica sau IBR sau IBU. Ia-ti programa de admitere si apuca-te de invatat de acum in timpul liber.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu mi se pare un motiv bun, sa te temi ca nu intri la facultate. Incearca sa inveti cat se poate de bine. Este varsta cand trebuie sa iei niste hotarari si ai tot dreptul sa te gandesti si razgandesti. Banuiesc ca parintii asa gandesc, sa faci un liceu teoretic, timp in care vezi daca iti mentii parerea. Multi din fostii mei colegi de liceu s-au razgandit in timpul liceului, au inceput sa invete pentru altceva. Un liceu teoretic nu ar fi incompatibil cu ce-ti doresti, vei putea citi in continuare religie, poti merge la manastire. Cand termini liceul discuti altfel si cu parintii, ii convingi altfel.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu vroiam sa aflu mai mult despre seminar...
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca exista in orasul tau seminar, ai putea sa mergi la secretariat sa intrebi: mod de inscriere, programa, etc.
Doamne ajuta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
noob question | The_Fallen | Din Noul Testament | 20 | 24.01.2010 02:57:11 |
a question | padrevicentiu | Generalitati | 5 | 07.09.2007 22:04:58 |
|