![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai este cineva care crede ca sunt prea multe categorii pe acest forum? Mie mi se par mult prea multe (am numarat vreo 52). Eu personal citesc doar ce e in a 2-a si a 3-a (generalitati si stiri).
Bogdan. |
|
|||
|
|||
![]()
eu nu. daca as urmari numai generalitati si stiri.. nu cred ca le-as cauta pe acest forum
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da, poate.... la "Biserica Ortodoxa" s-ar putea imbina toate 3 temele in una, fiindca sunt asemanatoare. Si la impartirea sectelor bisericesti "B. Protesntanta" poate intra la alte secte, fiindca are doar 4 topicuri. Deasemenea, temele cu sarbatori nu sunt prea folosite. Ar trebui imbinate intr-una.
|
|
||||
|
||||
![]()
sint cu atingerea multor aspecte ,asa ca fiecare alege ceea ce il pereocupa ,tocmai de aceea are succes forumul!
|
|
||||
|
||||
![]()
Corect ! Varietatea, diversitatea, invinge monotonia .
|
|||
|
|||
![]()
Eu sunt contrar parerii tale,eu zic ca ar mai trebui inca o sectiune cu off topic,adica sa nu vorbim despre religie ,sa scriem despre orice lucru,poate sport,poate cantareti obisnuiti etc.
|
|
|||
|
|||
![]()
ei, chiar asa off topic nu cred ca e cazul sa fim!
![]() pentru subiecte de tot felul, care chiar pot sa nu aiba legatura cu religia, este sectiunea Generalitati. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine, dar sunt si unele categorii cu 1-2 port-uri pe luna, sau chiar si mai putin. Chiar sunt necesare toate? Nu zic sa ramane cu 1 sau 2, dar si 52 parca sunt prea multe... cred ca 10-15 ar fi de ajuns. Parerea mea.
Bogdan. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
prea multe pacate?! | rainbow | Pocainta | 11 | 08.01.2010 17:37:15 |
Prea mult despre rau, prea putin despre bine | costel | Generalitati | 11 | 09.02.2009 20:58:42 |
|