![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
as dori sa aflu numele unei cantari - probabil de inmormantare - si daca se poate un loc de unde sa o descarc
versurile sunt urmatoarele si iarasi m-am uitat in morminte si am vavut oase goale si m-am intrebat oare cine este ostasul sau imparatul ...... multumesc, Doamne ajuta |
|
|||
|
|||
![]()
aceasta cantare se canta la inmormantare, nu are un titlu anume insa e alcatuit de sf. Ioan Damaschinul si este pe glasul 5 (de fapt sunt 8 stihiri fiecare pe un glas de la 1 la 8 si se canta inainte de fericiri la ritualul inmormantarii) iar cantarea suna asa:"Adusu-mi-am aminte de proorocul ce zice: eu sunt pamant si tarana; si iarasi m-am uitat in morminte si am vazut oase goale si am zis: oare, cine este imparatul sau ostasul, saracul sau bogatul, dreptul sau pacatosul? Ci odihneste Doamne cu dreptii pe robul Tau.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Titlul unei carti | caliyo | Biserica Romano-Catolica | 8 | 29.06.2010 23:41:15 |
Cum putem edita titlul unui fir de discutie? | sophia | Reguli generale de utilizare a forumului | 3 | 14.08.2009 17:51:55 |
Titlul unui cantec bisericesc ...putin ajutor va rog | Valentin_00 | Generalitati | 2 | 23.02.2009 02:40:31 |
Povestea unei casatorii | Laurentiu | Generalitati | 2 | 04.11.2007 01:58:42 |
|