![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.paginauniversala.com/cine_suntem.html
Nu stiu cine sunt acesti indivizi,insa aproape in fiecare dimineatza cand derulez programele la tv,dau pe OTV de ei.Astazi de curiozitate m-am oprit cateva minute sa vad care este treaba cu aceasta asa zis biserica:un individ cu accent,cica brazilian,insa avea mai curand mutra de rom de Ferentari vorbea despre tot felul de miracole si invita lumea sa vina la catedrala respectiva intre anumite ore (probabil au contract cu Dumnezeu,ca altfel nu imi explic) pentru a se vindeca de tot felul de boli grave,suferinte. Apoi,erau invitate niste cucoane de varsa a treia care povesteau ele ce mare minune a facut Dumnezeu cu ele in acea catedrala,cum s-au vindecat si nu le mai doare nimic. Evident ca apoi se face apel pentru "colaboratori",adica persoane care sa le ingrase lor buzunarele,oameni naivi,simpli,ajunsi la ultima limita a disperarii. Cred ca n-am mai vazut demult ceva care sa imi provoace atata dezgust si ma intreb,oare nimeni nu poate face absolut nimic impotriva acestei escrocherii pe fata? Oare Diaconescu chiar nu are nici o limita,si-a vandut sufletul pentru bani de incurajeaza asa ceva?
|
||||
|
||||
![]()
De la o televiziune de doi bani,Zero TV, te astepti la orice- bani sa iasa.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Nici macar pentru 5 minute nu stau sa privesc la asa un post de televiziune.Asa este:Dan Diaconescu nu are nici un fel de srupule,in a invita la emisiunile lui niste persoane "bizare".Am observat asta in scurta trecere in revista a posturilor TV.Sa ma ierte Bunul Dumnezeu,dar eu cred ca si el are o "mica problema".Sper sa gresesc si ma rog sa-l lumineze Dumnezeu,sa gaseasca calea spre mantuire.DOAMNE AJUTA
|
|
||||
|
||||
![]()
Ori de cate ori intalnesc astfel de subiecte, recomand aest articol:
http://www.crestinortodox.ro/diverse/false-minuni-119049.html |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
- Ba, daca nu m-a enervat ala cu barba... imi venea sa-l iau la suturi; cred ca era popa ! - Lasa asta... eu ma oftic ca am pierdut caruciorul cu rotile." ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Scotianul; 31.08.2010 at 11:51:04. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg care e problema voastra cu biserica aia . Batranele alea sunt platite ca sa minteasca ca au fost vindecate sau ce ?
|
|
||||
|
||||
![]()
sa mințească ? De unde mai e și cuvântul ăsta?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
De ce, numai academicienii au voie sa inventeze cuvinte?
Importanta este ca-l intelegi. Deci Coca si-a atins scopul!..sau esti si impotriva inventaretilor de cuvinte? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunteti familiarizati cu limba romana si dex-ul ? De regionalisme ati auzit ? Cel putin la noi in regiune doar asa am auzit cuvantul. Poate e corect poate nu, dar probabil tot asa il voi folosi. N-oi fi eu prietenul cel mai bun cu limba romana mai ales ca n-am avut contact cu ea o perioada lunga, dar nu accept lectii de la cineva cu logica si posibil siIq-ul la pamant.
Last edited by cocacoc; 31.08.2010 at 17:52:48. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
Despre CATEDRALA | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa Romana | 187 | 17.07.2009 07:58:54 |
catedrala din bistrita | quasar | Generalitati | 1 | 14.06.2008 09:42:56 |
|