![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Teodor Stanculeasa are 3 anisori si este diagnosticat cu "Psoriazis pustulos generalizat". Aceasta boala il tine mai mult prin spitale la tratamente, nu il lasa sa se bucure de viata, il chinuie si in somn, iar vara hainele se lipesc de pielea lui.
Teo a fost la Viena de 2 ori pana acum, la spital, si trebuie sa ajunga din nou acolo, fiind programat pe 5 februarie 2009 (cu plecare spre Viena pe 3 februarie, cu masina, caci nu are voie cu avionul). Suma necesara ajungerii la Viena este de 11.000 EURO si include analize, tratament, cazare si transport. Suma este mult peste posibilitatile familiei sale, si Teo fusese programat pe 29 ianuarie, insa banii nu s-a strans, motiv pentru care a fost reprogramat pe 5 februarie. Fiecare din noi putem ajuta donand chiar si un leu fiecare, sau macar spunand altora despre Teo. Impreuna putem sa-l ajutam! Donatiile se pot face in conturile: BANCA TRANSILVANIA CONSTANTA CONT LEI: RO10 BTRL 0140 1201 N397 80XX CONT EURO: RO82 BTRL 0140 4201 N397 80XX ( SWIFT: BTRL RO22 ) TITULAR CONT: STANCULEASA ADRIANA Detaliile sunt preluate de pe site-ul http://teostanculeasa.blogspot.com/ . |
|
||||
|
||||
![]()
Mai este o zi pana la data plecarii si s-au strans pana ieri, 1 Feb 2009, 4.200 EURO si 1.450 RON.
Depinde de NOI ca Teo sa ajunga la timp la medic! Haideti sa punem mana de la mana si sa-l ajutam pe Teo sa plece spre Viena! Faceti cunoscuta povestea lui! Fiecare banut conteaza! Sa nu ne cramponam, ca vai, pot sa pun doar 1 leu sau 5 lei, puneti-i, s-ar putea sa faca diferenta! Scriu mai jos conturile, in speranta ca impreuna il putem ajuta pe Teo: BANCA TRANSILVANIA CONSTANTA CONT LEI: RO10 BTRL 0140 1201 N397 80XX CONT EURO: RO82 BTRL 0140 4201 N397 80XX ( SWIFT: BTRL RO22 ) TITULAR CONT: STANCULEASA ADRIANA |
|
||||
|
||||
![]()
Mamica lui Teo scrie:
"Astazi este 3 februarie si ar trebui sa plecam la noapte spre Viena, dar ... asa cum a scris si Raluca suma care s-a strans, pana aseara, nu este suficienta. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se poate intampla daca nu ajungem cu Teo. Mi se rupe sufletul cand vad ca ii ies din nou bubite si ma rog cu toate puterile mele ca Teo sa nu ajunga din nou in starea dinainte de a ajunge prima data la Viena. Dumnezeu vrea ca noi sa ii ramanem credinciosi atunci cand ne trece prin astfel de incercari si sa avem incredere ca EL poate face MINUNI. IN ACEST MOMENT MA ROG CA DUMNEZEU SA MISTE CAT MAI MULTE INIMI SI SA FACA O MINUNE SI IN CAZUL LUI TEO." |
|
||||
|
||||
![]()
Mama lui Teo scrie pe http://teostanculeasa.blogspot.com/, astazi, 5 februarie 2009:
"Ii multumim lui Dumnezeu pentru fiecare inima care a raspuns, sub orice forma, strigatului nostru de ajutor, si Il rugam sa va dea sanatate in trup, pare in suflet si multa, multa, multa credinta. Imi cer iertare ca nu am reusit sa scriu mai des, dar primim foarte multe mesaje pe mail si foarte multe telefoane. In plus, asa cum poate dealtfel stiti fiecare din proprie experienta, trebuie sa avem grija si de ingerasii nostrii, care mai fac si prostioare daca ii lasi nesupravegheati. Pana acum s-au strans 6.150 EURO si va multumim din suflet pentru fiecare banut depus sau trimis pentru Teo. Ne rugam ca Dumnezeu sa va rasplateasca pentru tot!!!" |
|
||||
|
||||
![]()
Am vesti de la parintii lui Teo: aseara la ora inchiderii bancii, stransesera 7.400 EURO, lucru care le-a permis ca in aceasta dimineata sa plece spre Viena!
Parintii lui Teo sunt foarte emotionati si impresionati de gestul facut de cei care au donat si au sarit in ajutorul lui Teo si vor sa va multumeasca din suflet si Domnul sa va binecuvinteze! Suma stransa nu este insa suficienta pentru toate analizele si tratamentele, dar le-a permis sa plece spre Viena si sa faca macar o mare parte din analize, sperand ca cei care au fost alaturi de ei ii vor sustine in continuare si ii vor ajuta sa faca fata cheltuielilor. Haideti sa mai facem un mic efort si sa il ajutam pe Teo sa aiba o sansa la viata! |
|
|||
|
|||
![]()
Ce noutati mai aveti despre micut?
|
|
||||
|
||||
![]()
Buna andreicosminus,
Ultimele noutati sunt de ieri, de la mama lui Teo: mi-au spus ca au ajuns cu bine, a fost un drum lung si aglomerat, si obositor, mai ales ca in noaptea de dinaintea plecarii, de emotie, nu au putut dormi. Astazi urmau sa primeasca un mic ajutor si de la o biserica din strainatate din cate am inteles, dar voi afla mai multe maine, cand voi vorbi din nou cu mama lui Teo la telefon. Teo am inteles ca este obosit si foarte slabit si agitat, dar sper sa fie totul bine. Va voi tine la curent si intre timp, nu uitati ca parintii lui Teo inca au nevoie de noi, sa donam macar 1 RON si sa spunem si altora despre Teo! |
|
||||
|
||||
![]()
Am primit un mesaj de la mama lui Teo in aceasta dimineata si vreau neaparat sa-l impartasesc cu dumneavoastra, mai ales pentru ca stiu ca si mama lui Teo isi doreste acest lucru:! Mesajul primit este urmatorul:
"Au intrat banii!!!!! S-au strans 11.115 EURO! MULTUMIM DIN SUFLET TUTUROR!! Nu pot descrie in cuvinte ce simtim! Ne rugam ca Teo sa fie bine si fiecare dintre voi sa simtiti cu noi bucuria de a il vedea sanatos. Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa faca minuni in vietile voastre! Poate!!! A facut un pentru Teo!!!" Nu pot descrie ca em simtit citind acest mesaj!!! Dar sunt convinsa ca ma intelegeti, pentru ca traiti aceeasi bucurie si emotie!!! Parintii lui Teo sunt foarte foarte emotionati si fericiti si nu mai au cuvinte sa va multumeasca pentru imensul gest si ajutor acordat!!!! Teo a inceput ieri razele, face in fiecare zi la ora 16, pana trece eruptia/criza, ca apoi sa poata face analizele, fara ca acestea sa fie influnetate de eruptia de la nivelul pielii. Voi tine legatura cu parintii lui Teo si voi posta pe site-ul lui orice informatie voi afla! Multumesc mult de tot pentru ce ati facut pentru Teo si Domnul sa va binecuvinteze!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Pe blogul lui Teo:
"16 februarie 2009 Am vesti!!! Teo a fost vazut astazi de profesor. Acesta a fost foarte multumit de starea pielii lui. Razele au efectul asteptat si trebuie sa mentinem in continuare aceasta stare. Ne-a spus ca, cel mai probabil, va fii nevoie de raze cam 4-5 luni, timp in care trebuie sa facem 3 sedinte, 3 zile, pe saptamana la Bucuresti. In zilele ce urmeaza va lua legatura cu medicii din Bucuresti pentru a putea continua razele in tara si pentru a mentine efectul la ce am facut pana acum." Mai multe detalii pe site-ul http://teostanculeasa.blogspot.com/. |
|
||||
|
||||
![]()
Ultimele vesti aparute pe site-ul lui Teo:
" Buna tuturor! In primiul rand vreau sa va rog sa nu va suparati ca nu am mai scris in aceste zile, dar vesti mai bune in privinta lui Teo nu prea va pot da. De cand am venit in tara i-au aparut cateva pustule in jurul guritei care se incapataneaza sa nu se vindece. Acum cateva zile mai palisera putin, insa de doua zile s-au agitat din nou si il supara ingrozitor de tare. Este foarte egitat si se scarpina toata noaptea. In rest, cele de pe corp au mai trecut putin. Pentru ca va respect foarte mult pentru ceea ce a-ti facut pentru noi, vreau sa va impartasesc cateva ganduri. Cand am fost la Viena am incercat sa gasim o modalitate de a-l asigura pe Teo acolo, dar nu am reusit mare lucru in acesta privinta. Cu toate acestea, Dumnezeu ne-a scos in cale oameni dornici sa ne ajute. Ei ne-au sfatuit sa ne mutam, macar pentru un timp, acolo. Muncind acolo legal toata familia noastra, inclusiv Teo, ar beneficia de asigurare medicala acolo. Deci nu am mai platii consultatiile, tratamentele, razele, analizele, etc. Am gasit sprijin si in privinta chiriei, actelor de sedere si drept de munca, gradinita, scoala si chiar un loc de munca pentru mine, urmand sa gasim un loc de munca pentru sotul meu. Am oscilat mult in a lua o decizie, dar dupa ce am discutat cu parintii si prietenii nostrii si chiar cu o parte din cei care ne-ati ajutat pana acum, am luat hotararea de a face acest pas. Va fii foarte greu, sunt foarte constienta de acest lucru, dar cred ca este datoria noastra de parinti sa facem ce este mai bine pentru copiii nostrii. Aici in tara eu nu pot muncii deocamdata deoarece razele le putem face doar in Bucuresti si asta inseamna sa stam internati sau in cel mai fericit caz, undeva in Bucuresti fara internare. Orice ar muncii sotul meu, care este sofer profesionist, nu putem face fata cheltuielilor: 3 copii, drumuri saptamanale la Bucuresti, tratamente comandate la Viena (deoarece aici nu se gasesc), consultatii periodice la Viena (pana acum am fost la doua luni) si poate chiar analize uneori. Acum cateva zile am vorbit cu dna la care urmeaza sa lucrez si mi-a spus ca daca nu ajungem pana pe 16 martie va angaja pe altcineva. Eu cred ca am luat o decizie buna si ma rog sa gaseasca si sotul meu un servici acolo cat mai repede. Pentru ca lupta noastra cu boala lui Teo nu a luat sfarsit si pentru ca Teo trebuie sa continue razele timp de 4-5 luni, iar acolo nu vom beneficia de asigurare medicala imediat, va rugam sa fiti alaturi de noi in continuare, sa va rugati pentru noi si daca Dumnezeu va pune pe suflet sa ne ajutati, faceti-o. Avem mare nevoie de ajutor, oricat de mic ar fii. Va multumesc inca o data pentru tot ce a-ti facut pana acum pentru noi! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va insoteasca in toate zilele vietii voastre!!! " |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaciuni pentru "nevoi speciale" | fallen | Rugaciuni | 13 | 11.07.2014 12:43:16 |
Un anunt important pentru cei in nevoi | mara2008 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 31.07.2011 15:37:51 |
Rugăciuni la vreme de secetă, arșiță, boli și alte nevoi ! | cristiboss56 | Rugaciuni | 1 | 24.07.2009 19:10:44 |
Deșteaptă-te , creștine ! | cristiboss56 | Rugaciuni | 0 | 20.07.2009 21:36:03 |
|