![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
De o vreme tot am vrut sa pun intrebarea asta, dar tot am uitat: Ce sa fac cand vad o persoana in stare de ebrietate pe jos, care abia rosteste cateva cuvinte? :-?? ce sa fac in cazuri asemanatoare?
|
||||
|
||||
![]()
Ce-ti dicteaza mintea, inima și constința , asta vei face nu numai in cazul expus de tine, ci in general in viață.
|
|||
|
|||
![]()
Ce frumos ai spus Cristi tot esentialul in trei cuvinte.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Suni la 112.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce crezi ca ii fac medicii?Il trezesc?Poate doar un pat sa doarma..
|
|
||||
|
||||
![]()
E posibil sa fie in coma alcoolica, ceea ce inseamna ca interventia rapida a medicilor e foarte importanta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da,asa este la asta nu m-am gandit iertare.De multe ori acestia adorm pe strazi organismul nemaiputand sa tina treaz omul.Stim cu totii ca alcoolul provoaca un grad ridicat de somnolenta. Poti sa te rogi pentru el.Ei sunt in mare pericol,eu am vazut multi alcoolici cazuti in mijlocul strazii,in boscheti,langa locuri foarte periculoase ,ba chiar am vazut pe strada un om clatinandu-se foarte tare care incerca sa ieie autobuzul,sa traverseze strada,in orice clipa putea muri ,ce a mai facut pana acasa nimeni nu stie.Ce ne facem in asemenea cazuri? |
|
||||
|
||||
![]()
Chemi imediat un servicu de specilitate, deoarece mai ales in timpul iernii extremitatile degereza, si apoi trebuiesc amputate, ir pe tine te costa dor un telefon!!!
Pe de alta prte cum zicea cineva aici, acea persoana poate fii in coma alcoolica, iar tu pentru ca nu ai chemat, poate muri si apoi il ai pe constiinta. Chemi, iar ei ii vor da primul ajutor, eu cred ca asa e crestineste, dca esi un adevarat ortodox, nu poti trece pe linga asemenea situatie fara sa ajuti. Sigur trebuie si sa stai de o parte, multi sint foarte agresivi cind sint in starea asta. Dar suna. Eu asta as face. As incerca sa salvez viata acelui nenorocit. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e o regula. Unii betivi sunt oameni care nu-si pierd luciditatea si daca sunt oameni buni ramân constienti de valorile morale chiar si atunci. Dar cei mai multi sunt abrutizati de patimi. Însa majoritatea ajung la dependenta de alcool din pricina necazurilor, asa ca trebuie sa-ti fie mila de ei.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|