![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=Blue]Astazi pentru mine s-a nascut o stea! Ce poate fi mai frumos in viata - decat s-a te nasti, s-a cresti alaturi de parinti care te iubesc si iti ofera toata dragostea lor, s-a ai copii care s-a iti umple inima de bucurii iar apoi spre toamna vietii sa astepti si nepotei! Prin astea toate cu ajutorul Bunului Dumnezeu am trecut! Astasi a fost o zi mare - Am devenit BUNICA! fetita mea a nascut o fetita superba! Dragi prieteni, nici nu va puteti imagina prin ce emotii poate trece o mama cand isi stie fata in sala de operatii! Cu credinta in Bunul Dumnezeu sper ca totul sa fie bine.[/COLOR]
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa o ocroteasca, sa fie sanatoasa, isteata, frumoasa si voioasa!si eu am un nepotel de trei luni (sunt matusa)!
cum o sa se numeasca minunea de fetita? |
|
|||
|
|||
![]()
Felicitari Maria, cu ocazia trecerii in randul bunicelor! Sa va traiasca nepotica!
Dumnezeu si Maica Domnului s-o ocrotesca toata viata ei. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa va traiasca nepotica si sa va bucurati de ea.
|
|
||||
|
||||
![]()
Doamne cât este de bine / Când e buni lângă mine / Buni, tata, mama mă iubesc / Și de mine se -n grijesc / Ține-i Doamne indurate / La mulți ani cu sănătate / Fa-le parte tot de bine / Să se bucure de mine
*Să fiți fericiți și Domnul să vă fie alăturea ! Cu mult drag : Cristian
|
|||
|
|||
![]()
Cu ocazia acestui mare eveniment va doresc multa sanatate si parintilor putere prin voia lui dumnezeu sa o creasca cu frica si credinta in dumnezeul nostru,creatorul a tot ce a fost,este si va fi.AMIN.
|
|
||||
|
||||
![]()
Dragii mei prieteni, va multumesc din suflet pentru urarile din mesajele voastre, desi nu va cunosc va simpt aproape! si asta pentru mine inseamna MULT! Mii de multumiri!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta tot o Buni |
|
|||
|
|||
![]()
Felicitari.
Sa fie sanatoasa si Dumnezeu sa o ocroteasca. p.s.: la cat mai multi nepoti ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cu părul nins, cu ochii mici
Și calzi de duioșie, Aieve parc-o văd aici Icoana firavei bunici Din frageda-mi pruncie. Torcea, torcea, fus după fus, Din zori și până-n seară; Cu furca-n brâu, cu gândul dus, Era frumoasă de nespus În portu-i de la țară... Căta la noi așa de blând, Senină și tăcută; Doar suspina din când în când La amintirea vreunui gând Din viața ei trecută. De câte ori priveam la ea, Cu dor mi-aduc aminte Sfiala ce mă cuprindea, Asemuind-o-n mintea mea Duminicii preasfinte... de Ștefan Octavian Iosif |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
Astazi a nascut Loredana (Lore86) | Florin-Ionut | Stiri, actualitati, anunturi | 49 | 25.12.2012 18:47:24 |
Sunt legile Sabatului obligatorii pentru crestini in ziua de astazi? | morroshan | Generalitati | 209 | 11.05.2012 16:17:24 |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
|