![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
IN ZI DE SARBATOARE SFINTA A INVIERII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS urez organizatorilor acestui site,moderatorilor acestui forum ,minunatilor membri care scriu pe acast forum,dar si nemembrilor care doar citesc aici un PASTE FERICIT cu liniste si pace alaturi de cei dragi.LUMINA SFINTA DIN NOAPTEA INVIERII SA INCALZEASCA IESLEA CEA SARACA A SUFLETELOR NOASTRESI, SA MENTINA APRINSA CANDELA MINTII NOASTRE pentru a putea trece prin marea ,uneori involburata ,a acestei vieti cu CREDINTA ,asa cum spune in poeziaEU NU STIU DOAMNE
Eu nu stiu Doamne unde inca Imi vei mai duce pasii mei Dar stiu ca TU vei fi oriunde Lumina sfinta pentru ei Eu nu stiu Doamne ce ispite Vor aparea in calea mea, Dar stiu ca--n TINE biruinta Si ocrotire voi avea. Eu nu stiu Doamne de citi prieteni Mai pot fi inca parasit , Dar stiu ca TU vei fi cu mine Insotitor nedespartit. Eu nu stiu Doamne cite lacrimi Or sa mai verse ochii mei, Dar stiu ca TU vei fi alinare Si mingiere pentru ei. Eu nu stiu Doamne cite jertfe Mai trebuie sa aduc din greu, Dar stiu ca TU-mi vei da putere Sa sui deplin calvarul meu. Eu nu stiu Doamne cite rane Voi mai primi de la ai mei Dar stiu ca TU-mi vei da rabdare Si rugaciune pentru ei. Eu nu stiu Doamne viitorul Dar stiu ca el e-n mina TA, AJUTA-MI SA NU UIT ACEASTA Ca linistit sa-ti pot urma. Si daca totusi gresim fata de EL sa spunem ca in urmatorul frumos cintec: IARTA-MA DUMNEZEUL MEU Iarta-ma,iarta-ma ,iarta-ma ,iarta-ma dumnezeul meu Pentru gindul nesimtit Pentru patima-n priviri Pentru vorba fara har Doamne iata-ma TU iar. IARTA-MA,iarta-ma,iarta-ma,iarta-ma Dumnezeul meu Pentru timpul meu trecut Fara rodul ce L-ai vrut Fara dragoste cu jar Doamne iarta-ma TU iar Iarta-ma,iarta-ma,iarta-ma ,iarta-ma Dumnezeul meu Pentru felul meu firesc /Printre oameni cind pasesc Pentru traiul in zadar/Doamne iarta-ma TU iar. Iarta-ma,iarta-ma,iarta-ma,iarta-ma Dumnezeul meu. Pentru nevegherea mea /De-a ramine-n voia TA PENTRU TOT CE-A FOST MURDAR/Doamne iarta-ma tu iar. Iarta-ma,iarta-ma,iarta-ma,iarta-ma Dumnezeul meu. Iar iertarea ce mi-o dai/ Imi pastreaza al pacii rai Si ma-nalta iar si iar/Doamne in vesnicu-ti hotar. Iarta-ma,iarta-ma,iarta-ma Dumnezeul meu. Frati crestini HRISTOS A INVIAT! |
|
|||
|
|||
![]()
Hristos a inviat!!!:)
|
|
|||
|
|||
![]()
Hristos a inviat!,speram ca aceasta lumina a sperantei sa ne invete mai bine ce este iubirea cu adevarat.
|
|
||||
|
||||
![]()
"Pentru noiIISUS E SENSUL VIETII SI AL ISTORIEI;reazemul eiin ispitele si furtunile timpului,IISUS e asemanarea dupa care tinjim si insetam de-a lungul desertului lumii,originalul nostru,autenticitatea noastra;dar mai mult decit acestea IISUS ESTE PRIETENUL nostru,care singurul ne ramine credincios si nu ne paraseste niciodata.Mai mult:e SFINTA noastra IMPARTASANIE cu desavirsirea,foamea noastra metafizica."
ARSENIE BOCA |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Bucuria si pacea Domnului nostru Iisus Hristos sa fie cu noi cu totii si sa ne invieze inimile spre sporirea iubirii!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
:)Hristos a inviat si bucurie tuturor!
|
|
|||
|
|||
![]()
Hristos , Mantuitorul lumii care a biruit moartea si pacatul sa salajluiasca in inimile tuturor, ,Invierea Lui sa umple inimle noastre de pace, credinta, darnicie, iubire, mangaiere , Hristos a Inviat!!!
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
||||
|
||||
![]()
Crizele și temerile noastre vin din uitarea condiției de fii ai Învierii. Bucuriile și pacea își au izvorul nesecat la umbra Crucii luminate de făclia Sfintelor Paști.
Hristos a înviat ! +
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un Paste binecuvintat va doresc! | heaven | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 38 | 05.05.2013 23:18:22 |
a 3-a zi de Paste la scoala | roman2010 | Generalitati | 3 | 21.02.2011 22:30:01 |
Paste fericit! | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 35 | 07.04.2010 13:59:31 |
PASTE FERICIT | iosif | Generalitati | 26 | 29.04.2008 10:44:55 |
Paste fericit! | quasar | Generalitati | 1 | 07.04.2007 18:33:57 |
|