![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
buna.ce parere aveti despre postul aspru?cand e bine de tinut?miercure sau vinerea?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă poți, fă așa (mi se pare destul de aspru), și vei putea să te bucuri că ai ascultat îndemnul Bisericii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Postul negru sau aspru trebuie tinut cu binecuvantare de la par.duhovnic. Cred ca vineri ar fi cel mai bine . |
|
||||
|
||||
![]()
Nu e nici o suspiciune.
E o realitate: ori e aceeași persoană cu cea indicată de mine (cancer la sân, Sf. Nectarie, mănăstirea Radu Vodă), ori e cineva care vrea să facă mișto. Eu în coincidențe de genul ăsta nu cred.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa nu ne incarcam cu un pacat acum in post. |
|
||||
|
||||
![]()
Si care este necazul omului in acest caz ???????
|
|||
|
|||
![]()
A fost expus in alte postari de Mioara.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 13:34:53 |
* post * | Jamaica | Postul | 63 | 15.02.2011 20:56:37 |
Nerecunostinta fata de dumnezeu-aspru pedepsita | annajanette | Generalitati | 0 | 27.07.2010 03:39:47 |
post | dorinel78 | Generalitati | 16 | 25.03.2009 08:44:57 |
post sau nu ? | andrei91 | Generalitati | 13 | 17.02.2009 19:07:46 |
|