Sprijin in luarea unei decizii
Problema mea este ca la nici un an de la sfanta casatorie am probleme in familie si nu stiu cum sa le rezolv. De aceea va cer sprijinul in gasirea unei solutii morale eficiente chiar luand in considerare si divortul. Suntem de aproape 8 ani impreuna si casatoriti prin taina cununiei de aproape 1 an de zile, mai precis din septembrie anul trecut. Nunta a fost frumoasa, totul a fost frumos, pana cand, acum cam o luna de zile a inceput sa se raceasca relatia noastra, respectiv doamna mea se tot ascundea de mine, tot scria fel de fel de lucruri la calculator pe messenger fara sa mi le arate. De fiecare data cand cerem explicatii devenea nervoasa, agitata si niciodata nu imi arata ce scria si ce a scris. Pana intr-o zi cand s-a nimerit sa salveze un mesaj in word de pe messenger pe care eu l-am citit, in care cineva ii spunea ca viata i se pare grea fara ea si nu credea ca sotia mea il va iubi atat de mult.("NU CREDEAM VREODATA SA AJUNGI SA MA IUBESTI ASA CUM MA IUBESTI ACUM"- cam asa suna textul primit de doamna mea). Am intrebat-o despre ce este vorba si mi-a raspuns cu seninatate ca cineva s-a indragostit de ea si ea la randul ei s-a indragostit de persoana respectiva. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa continui sa imi salvez casnicia sau sa divortez? Acum eu de durere sunt plecat de acasa cu o parte din bagaje. Va rog un sfat, poate ma ajutati.
|