Ce sa fac?Sectele-inselatorie pt.cei naivi
Cumnata mea s-a casatorit pt.a 2a oara,iar soacra ei a tot indemnat-o sa mearga la Adunarea unde umbla ea si fiica ei.Dupa un an de la casatorie,s-au mutat in Ungaria,iar soacra si cu fiica ei au cautat o secta apropiata de cea penticostala.Acestia i-au spalat creierul cu vorbirea in limbi,si cu botezul Duhului Sfant si alte idiotenii.Nu demult a nascut o fetita pe care nu vrea sa o boteze,ceillalti membrii ai failiei sunt catolici(sotul si cei 2 baieti).De cand umbla la secta asta paraca a innebunit...are apucaturi ciudate,vin oamneni la ea in casa sa se roage,canta,fac ceva ritualuri,adica sar cu mainile pe sus...striga,rad fortat,etc.ma ingrozeste gandul ca fetita aia ramane nebotezata...As vrea sa pot face ceva...Am tot incercat sa o conving sa nu mai meraga acolo,dar e deja fanatica,si imi spune ca ea nu mai crede in vechea ei religie,si ca in secta asta si-a gasit linistea.
Mai pot face ceva??Mama ei i-a dat afara pe toti care veneau sa se roage si sa cante in casa,a facut scandal cu ei,dar degeaba...Are scris pe pereti ceva versete din biblia lor,pe care le citeste zi de zi...isi obliga copii sa mearga in tabere biblice.Sotul ei e catolic,dar nu se amesteca...decat soacra ei...
|