Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.11.2009, 08:51:33
luciansro luciansro is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.11.2009
Implicit scrisoare catre diavol...

o povestioara interesanta ce se regaseste in diferite carti vechi, despre un calugar franciscan si scrisoarea sa adresata lui Lucifer...
http://www.youtube.com/watch?v=rqLqg...layer_embedded

Last edited by luciansro; 13.11.2009 at 08:57:22.
Reply With Quote
Vechi 13.11.2009, 10:45:30
none
Guest

Implicit

Aiureli domnul care vorbeste este membru PRM nu ii stiu numele dar ceea ce povesteste este chiar eretic dupa cum scrie si titlul filmuletului Carti interzise carti eretice, acel calugar franciscan a facut asta probabil a vrut el sa se contreze de unul singur cu Satana dar n-a facut nimic altceva decat sa creeze scandaluri asa cum mereu au fost in Biserica Romano-Catolica.In rest numai bine.
Reply With Quote
Vechi 13.11.2009, 11:56:36
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Cica, zice invitatul, de ce nu recunoaste Biserica reincarnarea cand multi oameni au povestit detalii despre locuri in care au trait in vietile anterioare, in care nu fusesera niciodata? Hai ma, ma lasi cu povestile astea? Pai cel rau exista de la inceputul lumii si e clar ca stie sa le sopteasca la ureche unora lucruri pe care omul nu le poate cunoaste in mod normal. Si apoi, cum sa se impace reincarnarea cu Judecata, cu Jertfa Lui Hristos pentru noi, cu BIBLIA toata?

Am vazut filmuletele pana ce au inceput sa povesteasca despre torturi...

Am incercat sa urmaresc si alte emisiuni cu alti invitati, dar toti mi s-au parut varza, in frunte cu moderatorul.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Scrisoare catre liceeni:) Insane Generalitati 3 02.10.2010 11:13:29
Ispitirea Mantuitorului de catre diavol Scotianul Biserici Protestante 38 04.07.2010 13:43:43
SCRISOARE CATRE P.F.PATRIARH si SF.SINOD sofiaiuga Stiri, actualitati, anunturi 15 25.01.2008 23:04:19