![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce trebuie sa faca un baiat cand se indragosteste de o fata ?
pareri |
|
|||
|
|||
![]()
adica, ce vrei sa faci?!
pai cred ca primul impuls este sa vezi daca fata iti raspunde la fel... nu stiu nu stiu care sunt dubiile tale? ??? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi incearca sa fii activ: sa-i vorbesti, sa o asculti, sa va plimbati impreuna, sa va sunati, sa va faceti mici cadouri, etc. Astfel vei simti in inima ta daca intr-adevar ea este jumatatea ta. Baiatul e cel care trebuie sa-i expuna fetei sentimentele...stiu ca ti-ar conveni sa fii fata de data asta, dar n-ai ce face. :p Pentru a te decide daca ea e cea langa care vrei sa fii o viata si o vesnicie, intreaba-L si pe Dumnezeu si pe duhovnic, posteste o perioada, si pe urma, cand se ajunge la o maturitate a deciziei tale, spune-i ce-i in inima ta. Incearca sa o respecti 100%. O femeie care se simte respectata va da mai multa iubire. Ceea ce uneste cu adevarat e respectul reciproc, curatenia voastra, pacea relatiei voastre. Apoi, dupa intrarea in Taina (daca va fi cazul), vor veni si alte bucurii de trait in 2. Ne anunti daca e vreo nunta la orizont si nu uiti sa faci cinste ;) Elena |
|
||||
|
||||
![]()
Depinde de intentiile pe care le are el, baiatul si de ceea ce urmareste fata.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|