![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tin minte ca m-a intrebat mai de mult un preot daca stiu care este octrotitorul meu...pe atunci...nu-l cunosteam atat de bine pe Dumnezeu...si nu am stiut. Mi-a zis ca este Sfantul Simeon si ca numele de Simona de la acest Sfant vine...este adevarat?
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Sau Dreptul Simeon, de marti.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu stiam ca Sfantul Simeon este ocrotitorul copiilor mici...
|
|||
|
|||
![]()
Sf. Stelian parca si Sf.Nicolae ,acestia sunt ocrotitori copilor mici
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Si ce are a face faptul ca dreptul Simeon e ocrotitorul copiilor mici? Crezi cumva ca nu te poate ocroti si pe tine, desi nu mai esti mica?
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
eu sunt trist pentru ca nu am nici un nume de sfant
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu stiu ca pe Petru il chema si Simon, deci de acolo ar veni Simona.
De la Simeon ar veni Simina. |
|
||||
|
||||
![]()
Sfantul caruia ii purtam numele se roaga pt. noi automat,chiar daca nu cerem?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Viata Sfantului Simeon cel Nebun dupa Hristos | Nestiut | Generalitati | 4 | 10.04.2014 19:58:59 |
Simeon Noul Teolog - sfantul 'de o curatie extrema' | Marius22 | Diverse Sarbatori | 9 | 12.03.2012 21:37:44 |
Sfantul simeon noul teolog cateheze 05, pocainta si lacrimi ii | tunadd | Pocainta | 3 | 24.11.2011 18:56:42 |
Sfantul Simeon Noul Teolog si Biserica Catolica | mihailt | Biserica Romano-Catolica | 5 | 22.06.2009 21:36:22 |
BOSV nu mai cinsteste pe Sfantul Simeon Noul Teolog! | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 15.05.2009 01:21:27 |
|