Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.03.2010, 17:34:29
bubulyna
Guest

Implicit Diavolu 666

Care este parerea voastra? Exista diavol? Adica exista independent de persoana noastra sau exista chiar in noi? Daca nu ar exista, de ce exista persoane posedate? Daca persoanele posedate ar avea afectiuni psihice s-ar comporta atat de ciudat? Le-ar mai sclipi ochii si ar scoate sunete care par neomenesti? Si de ce cateodata ne cuprind niste ganduri malefice ? De exemplu se spune ca nu exista fantome,ci diavolul este cel care inseala oamenii,facandu-i sa creada ca pot vorbi cu cei dragi care au murit,astfel oamenii sa se roage la cei morti, nu la Dumnezeu. Si in plus oamenii de stiinta nu au putut dovedi ca sufletul traieste dupa moarte. Fericirea,tristetea,toate emotiile noastre sunt produse de substante chimice din creier. Daca creierul nu mai functioneaza ,cum am mai putea simti ceva dupa moarte? Eu nu cred in ideea de iad. Este imposibil sa arzi o vesnicie intr-un foc. In plus si Biblia spune ca vom deveni tarana,si nu vom mai simti nimic . Moartea este ca un somn lung... Daca ar exista suflet dupa moarte oamenii care au fost ucisi ar incerca sa se razbune,dar vedem ca nu este asa. Daca nu ar fi adevarata cum ar fi putut ghici cel care a scis Apocalipsa ca vom avea pe frunte si pe mana dreapta nr 666? Putea sa fie pe mana stanga,dar nu... Exact pe mana dreapta. Eu as vrea sa cred in nemurirea sufletului ,dar nu pot. Astept parerile voastre.
Va rog sa nu ma mai criticati!
Reply With Quote