Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.06.2010, 02:33:36
annajanette
Guest

Implicit azi a intrat un pui de vrabiuta in casa inseamna ceva?

la inceput m-am speriat fiind noapte se auzeau falfaieli de aripi si cand colo un puiut de vrabiuta , i-am dat drumul pe geam, stia sa zboare, eu stau la bloc, o fi vreun mesaj, stie cineva sa interpreteze?
va multumesc
Reply With Quote
Vechi 07.06.2010, 08:07:55
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Eu zic sa nu cadem in extrema misticismului si a superstitiilor. Dumnezeu are o cale simpla de a vorbi celor ce sunt ai Lui : le vorbeste pur si simplu, direct sau prin alti oameni. Pentru ca Dumnezeu sa ne vorbeasca e nevoie de pocainta si de apropiere de El. Omul a fost intotdeauna tentat sa ia calea mai scurta si mai larga, calauzindu-se dupa semne si cautand sa afle raspunsuri la problemele lui evitand pocainta si smerirea. Sa fie clar, un raspuns de la Dumnezeu il vom afla numai apropiindu-ne de Dumnezeu, chiar daca El alege uneori sa vorbeasca si celor necredinciosi pentru a-i aduce la credinta sau pentru a le salva viata.

Faptul ca ti-a intrat o vrabie in casa inseamna ca pur si simplu s-a ratacit.

"Așa zice Domnul: „Nu deprindeți căile neamurilor și nu vă îngroziți de semnele cerului, de care se îngrozesc neamurile;
Că datinile neamurilor sunt deșertăciune." Ieremia 10:2
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 07.06.2010, 08:15:05
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
la inceput m-am speriat fiind noapte se auzeau falfaieli de aripi si cand colo un puiut de vrabiuta , i-am dat drumul pe geam, stia sa zboare, eu stau la bloc, o fi vreun mesaj, stie cineva sa interpreteze? va multumesc
Da, inseamna ca ai uitat geamul deschis peste noapte. :)

Ai pace si nu mai cauta sensuri si taine in lucruri normale.
Domnul ne arata neincetat cat de minunata este faptura Lui, spre a ne aduce aminte de El.

Reply With Quote
Vechi 07.06.2010, 08:42:42
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Superstitii desarte, la fel ca si pisica neagra sau trecutul pe sub o scara, intorsul din drum.

Si mie mi-a intrat o data un porumbel in balcon si n-a mai putut iesi. L-am gasit abia cand am ajuns acasa. Se zbatea sa iasa dar nu mai stia cum.

Babele ar spune ca ar fi trebuit sa moara cineva din familia mea daca nu mai putea iesi porumbelul. Prostii, nu s-a intamplat nimic.

Nu mai da crezare la asemenea semne

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 07.06.2010, 15:49:48
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
la inceput m-am speriat fiind noapte se auzeau falfaieli de aripi si cand colo un puiut de vrabiuta , i-am dat drumul pe geam, stia sa zboare, eu stau la bloc, o fi vreun mesaj, stie cineva sa interpreteze?
va multumesc
Puii mici nu cred ca sunt purtatori de mesaje ci sunt rataciti insa pasarile mature care se zbat in geamuri in dreptul tau cu siguranta transmit un mesaj.

Mie mi s-au zbatut porumbei de doua ori si in ambele cazuri au murit doua persoane dragi.
Interesant este ca dupa ce am gonit porumbelul de la un geam, dupa citeva secunde m-am trezit cu el zbatindu-se la alt geam...iar eu deja eram inlacrimat..(
Reply With Quote
Vechi 07.06.2010, 17:13:38
cherub cherub is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2007
Implicit se-ntampla frecvent ca micile pasari/vietati sa se rataceasca pe undeva

Imi aduc aminte ca in copilarie, si la mine se-ntampla frecvent sa intre in casa (ori prin vreo fereastra deschisa, ori prin vreo mica deschizatura de ventilatzie din podul casei bunicilor, mai ales in iernile geroase), puisori de vrabiutze, ori sticletzi dragalasi multicolori, gugustuci, ori fluturi din aceia mari si frumos coloratzi etc. Tata, Dumnezeu sa-l ierte, imi prindea unii dintre ei si ma jucam cu ei, dupa care ii eliberam ori scapau ei singuri si zburau de la mine etc. Bunica era ceva mai rea si inconstienta, Dumnezeu s-o ierte, caci uneori le rupea aripile sarmanilor fluturi pe care reusea sa-i prinda (cand erau asezati pe trandafirii din curte etc), in ciuda opozitiilor mele, ca sa nu mai poata zbura si 'ca sa ma joc eu cu ei mai mult timp', cica!... dar bineintzeles ca nu mai aveau nici un farmec, sarmanii fluturi, cu aripile rupte, si mai degraba eu le plangeam de mila (ma apucam sa ii jelesc), in loc sa-mi mai arda de jucat cu ei!... Iar unii dintre micii sticletzi ratacitzi prin pod, cu toate ca ii lasam acolo daca nu reuseam sa ii prind si sa ii eliberez, si in urmatoarea zi se mai intampla, cateodata, de-i gaseam morti, desi aveau mancare, caldura si aer suficiente pt. a supravietui multe zile, dar tatal meu imi spunea ca (uneori, poate) sticletzii se (mai si) sinucid cand in captivitate (acuma, nu stiu cat de adevarat este, nici n-am verificat de-atunci, acum ce mi-am amintit, cand am vazut acest topic aici)...
Reply With Quote
Vechi 08.06.2010, 04:24:17
annajanette
Guest

Implicit

va multumesc oricum ptr mesajele voastre, speram si eu sa fi fost un mesaj:)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Casa ateilor si casa noastra Man Teo Alte Religii 7 04.09.2011 01:54:53
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta I.Calin Generalitati 2 17.01.2011 20:21:42
Am intrat in ultima zi a anului 2010! Melissa Stiri, actualitati, anunturi 22 01.01.2011 19:27:40
Ultima oră : Pentagonul a intrat în alertă ! cristiboss56 Generalitati 5 27.04.2009 09:20:23
Pacatul a intrat si in Biserica assiris Stiri, actualitati, anunturi 59 17.05.2007 13:00:11