![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu daca s'a tradus inca in limba romana, desi am auzit ceva de cum ca ar aparea o traducere pe la Iasi.
Stiu insa ca aceasta carte s'a tradus in limba franceza, in vreo 5 volume. Philosophie Orthodoxe De La Verite - Dogmatique De L Église Orthodoxe Stie cineva vreo sursa on'line de unde pot lua sau citi aceasta carte ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca te intereseaza volumele, le caut la fnac si ti le trimit. Scrie-mi un MP. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Am fost la fnac, am intrebat despre carte. Nu o au momentan la vanzare. Doamna a fost draguta si a notat numarul meu de telefon, adresa mail. Indata ce primesc ceva, ma anunta.
Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Domnul sa'ti rasplateasca, dandu'ti pace inimii si odihna gandurilor.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://books.google.ro/books?id=Jao8...hodoxe&f=false
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ganduri despre dogmatica in general | Mihnea Dragomir | Dogmatica | 252 | 22.10.2012 18:24:18 |
Dogmatica Patristica Ortodoxa | myself00 | Generalitati | 7 | 10.09.2012 19:23:37 |
Parintele Justin Popovici despre "Desfranatele Apocalipsei" sau bisericile mincinoase | razvan_m | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 12.05.2009 19:50:07 |
Mica dogmatica vorbita se gaseste in Bucuresti | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 11.07.2008 16:23:25 |
|