![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am deschis acest topic cu scopul de a va atrage atentia despre cei care se numesc crestini si se mandresc cu asta.Eu ma adresez celor din acest forum pentru ca am observat ca sunt multi "farisei" pe aici cand omu' intreaba ceva voi gata! va dati mare si ziceti ca nuu ca eu fac asa si asa si tu nu faci.Eu vreau sa va intreb ceva....voi de ce nu puteti fi precum vamesul umil si sa va uitati fiecare la pacatele voastre si apoi sa incercati sa dati raspunsuri la intrebari aproape retorice pentru noi mirenii din acest forum caci mai degraba te duci la duhovnic ca el iti zice mai bine ca oricine din acest forum.Asta este parerea mea si nu o sa mi-o schimb pana nu va schimbati si voi.
|
|
|||
|
|||
![]()
apropo nu sunt preot catolic asa am pus username-ul. Sunt crestin ortodox cu numele si atat
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca fiecare atunci cand raspunde se gandeste sa spuna celuilalt ceea ce trebuie si ce e bine sa faca in situatia respectiva; nu consider asta un fariseism si nu vad cine s-ar lauda cu faptele sale stiut fiind faptul ca mandria este neplacuta inaintea lui Dumnezeu.
|
|