![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Oameni buni! Menajati-va calculatoarele! Desi s-a apelat in mai multe randuri la administratie, inca nu s-a luat nici o masura impotriva userului Laurentiu, VISUROLOGUL DE SERVICIU!!! Nu dati click pe adresele pe care le posteaza ca riscati sa va virusati calculatorul ca mine si ca alti useri care am patit-o!!! GRIJA!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Pt silverstar si restul lumii
Laurentiu nu este VISUROLOG(ce-o fi aia?)...nici macar VIRUSOLOG...adica termenii astia nici nu stiu ce inteles au ca in limba romana nu cred ca exista. Laurentiu este un tanar foarte credincios si bine intentionat ,fara sa-si dea seama poate face unele greseli cu privire la linckurile pe care le da pe site....sunt sigura ca nici el nu stie ca sunt virusate. Mai bine luati partea buna a situatiei si eventual rugati-l pe el sa nu mai dea asa ceva pe forum pana nu este el sigur ca respectivele linckuri nu sunt curate. Catre ADMINISTRATIE : sper si va rog sa nu luati masuri la orice plangere fara sa verificati si despre ce este vorba. Catre LAURENTIU : fii si tu mai atent ca din prea mult zel si bunavointa poti face si rau...dreapta socoteala dragule e mama intelepciunii. |
|
||||
|
||||
![]()
CLAUSEMI: Nu sunt singura patita, s-au mai luat atitudini impotriva lui, dar nu intelege ca face rau. Eu cred ca atunci cand cineva are nevoie de o adresa, si-o cauta singur. Nu stiu de ce eu sau alti forumisti trebuie sa citim ce ne "serveste" Laurentiu fara sa-i solicite nimeni ajutorul. Sa-si caute de credinta lui, nu sa imprastie virusi, cum face de obicei. Cu atat mai mult cu cat spui ca habar nu are ce face. Pai, in cazul acesta eu trebuie sa trag concluzia ca nu-i responsabil de faptule lui si ca reprezinta perocol pentru cei sin jur. Exact asta spui...
|
|
|||
|
|||
![]()
silverstar
"Nu stiu de ce eu sau alti forumisti trebuie sa citim ce ne "serveste" Laurentiu fara sa-i solicite nimeni ajutorul" Bine ai spus...dar te-a obligat cineva sa dai clik...el ti-a dat linckul dar nu te ameninta in vreun fel sau te santajeaza ca tu sa accesezi linckul. Eu personal nu sunt curioasa din fire...nu citesc niciodata linckuri si copy-paste cat ar fi ele de interesante....tocmai pt ca am libertatea sa sar peste ceea ce-mi "servesc" marea majoritate aici... Ia si tu partea buna a lucrurilor : unii sunt tari in copy-paste,altii in linckuri...o fi vreun hoby,lasa lumea sa se manifeste ca tot nu ajungi la nici un rezultat. Mie Laurentiu imi e simpatic...vorbesc deseori cu el pe messenger si sunt sigura ca este un baiat cu un fond bun. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|