![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
A inceput de azi postul si inca va mai ocupati de acest topic. Ce alta dovada mai buna ca asta, ca e vorba de diavol. Dupa cum vedeti si singuri nu inceteaza sa ne ispiteasca, asa ca va sfatuiesc s-i intoarceti spatele, preocupandu-va de lucruri mai ziditoare de suflet.
Un Post binecuvantat va doresc toturor! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
oameni buni e doar un tip care face niste scamatorii nu cred ca vrea mai mult decat sa se dea mare vedeta, chestia e regizata
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate, dar prin faptul ca umbla pe apa sau face alte trucuri care sa-l imite pe Iisus poate crea multa amagire in sufletele celor dezorientati.
"Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16 |
|
||||
|
||||
![]()
Tot ce e acolo e stiinta: chimie, multa fizica, putina sare, putin piper si iese un show de milioane. Si bineinteles ca trebuie sa dea ideea de lucruri oculte, deoarece oamenii, in majoritatea lor, sunt atrasi de asemenea lucruri. Iar asta inseamna mai multi bani. Mie personal nu-mi plac trucurile de genul asta, ci imi plac trucurile cu carti. Alea sunt cele mai faine si amuzante:D Numai bine!
|
|
|||
|
|||
![]()
uitati-va cand isi arinca pantofii din picoare .Ii arunca in lateral iar cand il arunca pe cel din piciorul stang apasati pe pauza.Se vede clar delimitat sub apa ca o buc.de sticla lata cam de 20 cm.Pacaleala!NU va lasati influentati in post!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand eram in armata, aveam un colonel care a spus o vorba cu care sunt intru-totul de acord: "Baaaaaa, cine-i prost, sa moara!". Nu Biserica este de vina daca oamenii se uita la teve si-l vad pe unul ca "merge" pe apa si apoi il aseamana cu Iisus. Este doar prostia din om. Stiu ca Dumnezeu ii iubeste chiar si pe cei saraci cu circumvolutiunile, insa prosti sau nu, e alegerea lor. Daca eu, de exemplu, sunt prost ca nu cred in Dumnezeu, e alegerea mea, o sa pier pe limba mea. Asa si telespectatorii care devoreaza senzationalul la televizor. Fiecare sa primeasca ce merita. |
|
|||
|
|||
![]()
rectific:cand isi arunca".iar in momentul cand da drumul la pantoful stang ,dati pe pauza .Se vede clar ce va spuneam mai sus.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, chiar daca am lua-o din punct de vedere strict social, ceea ce spui tu nu are nici o valoare pentru ca apucaturile anarhiste sunt unanim acceptate de democratie (si nu numai) ca fiind impotriva bunului mers al lucrurilor si al libertatii omului. Doamne ajuta!
"Iata, Eu va trimit pe voi ca pe niste oi in mijlocul lupilor; fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16 |
|
|||
|
|||
![]()
@Agkelos: m-ai interpetat gresit.
Cineva s-a plans ca acel spectacol de televiziune "sminteste" boborul privitor la micul ecran. Acum stati un pic si rationati. E ca si cum ati cere protectie pentru fotbalistul caruia i s-a furat mingea de la picior de adversar. E ca si cum ati cere note egale pentru copii la scoala, cu toate ca exista unii mai inteligenti decat altii. Daca eu vad pe vreun predicator sectar la TV si raman fascinat de ce spune, apoi trec in legea lor din aceasta cauza, cum am fost eu "smintit", avand in vedere ca sunt adult si am discernamant? Daca o noua religie apare si va ia din credinciosi, credinciosii aia nu pleaca de capul lor, "sunt simintiti". Cat de convenabila e explicatia! Cat de greu e sa acceptati ca oamenii pot avea pareri contrare cu ale voastre si ca pot actiona in urma acelor convingeri. Saracii oameni, se uita la TV si il vad pe unu' care merge pe apa. Sigur il confunda cu Iisus! Il exploateaza pe bietul privitor, il manipuleaza! Sa luam atitudine, sa interzicem magicienii astia la TV, ca prostesc lumea! Daca cineva vine si te convinge de ceva, e alegerea ta. Nu poti sa crezi ceva cu adevarat pana cand nu are sens pentru tine, pana cand ideea nu ti se pare cat de cat atractiva. "Sminteala" e un nume pe care voi l-ati dat schimbarii de opinie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
n-am venit sa aduc pace, ci sabie | roman2010 | Generalitati | 14 | 10.09.2010 16:07:28 |
Un nou venit o problema in plus! | cezar73gl | Calugarul | 13 | 02.12.2008 15:07:11 |
un ajutor bine venit | danhd | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 04.10.2006 13:44:06 |
|