![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Gata, ai rezolvat problema cu deplasarea umbrei in sens invers ? Tu chiar consideri ca asta este o explicatie pertinenta sau o demonstratie ... noroc ca stiinta si tehnologia nu se prijina pe umerii tai, ca am fi avut cu totii de suferit. Are legatura cu umbra lunii la eclipsa de soare, asta explica miscarea umbrei in sens invers ? De ce incerci sa schimbi subiectul, ... iar ipoteze imaginare fanteziste ? Citat:
un act de credinta in "puterea stiintei", cred ca in realitate multi sunt doar coplesiti si depasiti de nivelul de abordare "stiintific". Last edited by neica_nimeni_altul; 23.08.2011 at 17:00:33. |
|
||||
|
||||
![]()
@neica_nimeni
am avut dreptate, nu poti raspunde la nicio intrebare! Ai evitat raspunsurile la toate intrebarile care ti-au fost puse, in paginile precedente, la fel o faci si acum. M-am lamurit si ne-ai lamurit! Nu e o rusine sa admiti ca nu sti, asa cum nici noi nu-ti putem raspunde la toate intrebarile, insa cu siguranta exista oameni de specialitate care cunosc problemele in amanunt si chiar tu ai putea afla raspunsurile, daca ai cauta si nu te-ai limita la un site, pe care-l tot promovezi :) Teoria cu eterul am luat-o de pe blogul unui geocentrist, la fel ca si tine. Daca nici voi intre voi nu va intelegeti, ce sa mai priceapa lumea. Last edited by ioanna; 23.08.2011 at 17:08:10. |
|
||||
|
||||
![]()
Dovada zdrobitoare a falsității sistemului heliocentric http://www.hexaimeron.ro/Cosmologie/...e.html#eclipsa
![]() ![]() Pana acum au fost exprimate doar 2 "pareri",... si au fost mai multe incercari de schimbare a subiectului. Tactica diversionista ! Last edited by neica_nimeni_altul; 23.08.2011 at 17:10:46. |
|
||||
|
||||
![]()
esti maestru al acestei tactici :) app, am o curiozitate. Care e distanta dintre Pamant si Soare in opinia ta? Banuiesc ca nu accepti unitatea astronomica cu o valoare de ~150 milioane km,nu? Ar fi incredibila viteza Soarelui , daca acesta ar trebui sa se roteasca in 24h in jurul Pamantului
![]() Last edited by ioanna; 23.08.2011 at 17:57:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
a calculat civeva? macar de curiozitate |
|
||||
|
||||
![]()
Păi ar cam fi (dar vsovivi s-ar putea să mă contrazică vehement) ceva de genul
v=Rɯ, unde ɯ=2Π/T. Mie mi-e frică să înlocuiesc. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
v=d/t --> 40,8milioane km/h= 11.300 km /sec. In comparatie, viteza Pamantului e de 29 km/sec. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
asta inseamna 942 milioane de km pe zi. adica 39,25 milioane de km pe ORA. e mult, e putin? |
|
||||
|
||||
![]()
Dap, 10.900...11.000km/s. Cul. Te și miri cum de nu-l ia oboseala și amețeala.
DAR, există o explicație. Mă rog, doo: una ar fi că distanța nu e aia (noi fiind păcăliți și înșelați de gLume), a doua că de fapt nu se rotește nimeni în jurul nimănui ci, când soarele coboară pe cer, ajunge la orizont, se duce să se culce și iluzia că nu mai e zi se transformă în noapte. Sau cam așa ceva ![]() ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teologia ortodoxa (patristica, academica) si stiinta (paradigma stiintifica actuala) | Eugen7 | Dogmatica | 199 | 19.02.2013 19:40:14 |
Teologia de eliberare | ignatiu | Biserica Romano-Catolica | 1 | 16.09.2012 22:31:47 |
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? | AndyTh | Teologie si Stiinta | 9 | 26.03.2012 13:28:55 |
Pseudo-gene care nu sunt deloc pseudo | flying | Teologie si Stiinta | 0 | 17.07.2010 08:09:32 |
intrebari despre teologia ortodoxa | nell | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 09.09.2009 20:33:48 |
|