![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nici mie nu-mi pare corect ca eu,o simpla persoana(si altii ca mine)sa taie si sa spanzure,sa judece si osandeasca in ceea ce priveste sansele altuia. Ca au spus parintii...ei isi permit sa spuna multe,au dus o altfel de viata decat noi,care suntem pacatosi,traim in lume si suntem obsedati de ea,acum ce facem?Vrem sa ne ridicam si la rangul parintilor sa-i judecam pe ceilalti asa cum isi permit ei? De la cine putere?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Sa ne ridicam la rangul lor n-am putea,dar am putea macar sa-i credem... Ce facem,zicem ca nu-i judecam pe altii dar in schimb judecam cuvantul sfintilor nostri parinti? |
|
|||
|
|||
![]()
Pai atunci, hai sa-i omoram. Ca oricum sunt pierduti. Nu? Sa curatam lumea de niste fiinte care consuma aerul ortodocsilor degeaba. (Va rog iertati-ma pt sarcasmul acid)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca un chirurg isi ocareste asistentii,apoi stai tu linistit ca asta nu-i da dreptul omului de serviciu de la gunoi sa-i ocareasca si el!! Chestie de rang,pricepusi? Sau tu prin asta iti arati dragostea catre Dumnezeu,prin dezgustul care-l arati catre alti oameni,de alte confesiuni? De nu-L lasati pe Dumnezeu sa aiba El o atitudine?de ce trebuie sa aveti voi?sunteti mai cu motz?de ce?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Doar daca am face negot cu Dumnezeu. Eu fac bine, Tu ma mantuiesti.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce crezi?
|
|||
|
|||
![]()
Teoria buna, practica ne omoara. Parintii au taiat si au spanzurat pentru ca au avut o practica reala.
Spuneti ca trebuie sa ne rugam si sa iubim, de acord, usor de zis, greu de facut. Cati dintre noi iubim pe cei de alta religie sau pe atei, dar sa zicem. Colaborarea e dificila pt ca religia, subiectele cu caracter religios intervin vrei sau nu in discutie. Cum poti colabora armonios cu un om care injura Biblia si pe Hristos, mai poate exista o comunicare, d-voastra cum ati reactiona intr-o situatie practica? Sau cand cineva te face in toate felurile pt ca mergi la biserica? Sau cand te ameninta si iti face scandal? Pentru Petru D Last edited by TunsDiana; 27.01.2012 at 21:50:21. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu. Ortodoxismul nu presupune doar faptul ca ai fost botezat si te declari la referendum ortodox. Ortodoxismul presupune trairea conform invataturilor apostolice. Cand ai invataturi de credinta gresite, chiar daca tii post si iti faci rugaciuni (trairea totala si autentica nu e decat in Biserica) il contesti pe Dumenzeu. Contesti invatatura Lui. Mandria ta te face sa contrazici, pe baza mintii tale limitate, invatatura Sa. Si asta e suficient ca sa te duca la pieire.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acest fel de credinta e o mare iluzie. E drept ca trebuie sa aparam credinta ,dar sa lasam generalii sa atace ,iar noi,ca simplii soldati ,sa ne multumim ca macar cu noi sa incepem razboiul ,inainte de a ne da mari aparatori a ceva ce nu suntem . |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 21:05:09 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|