![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.maria-ghinea.com/index.php?lang=ro
Putem sa ajutam un copil autist donandu-i 2% din impozitul aferent salariului pe anul trecut, folosind formularul acesta: http://www.maria-ghinea.com/F230_2008.pdf . Nu veti pierde decat putin timp facand o fapta buna, altfel banii va vor fi rutati oricum in alta parte. Si rugaciunile vostre conteaza, deci sa va si rugati pentru sanatatea fetitei. Doamne, cerceteaza-ne cu harul tau sa ne iubim aproapele!
|
||||
|
||||
![]()
ma voi ruga pentru Maria,ingeru de fetita ce lumineaza viata Claudiei si lui Romeo
Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]()
Ma alatur si eu in rugaciune pentru acest ingeras!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
E banal sa donati cei 2%. Se obtine fisa fiscala de la firma unde lucrati si se trimite copia ei impreuna cu formularul 230 completat la Directia de Finante a judetului in care aveti domiciliul. Sau se poate duce personal.
Se calculeaza 2% din ultima cifra prezenta in fisa fiscala in dreapta-jos si se completeaza la rubrica "Suma" de la "Sustinerea unei entitati non-profit". Rugaciunile ajuta intr-adevar, dar Dumnezeu lucreaza tot prin oameni. Faceti o fapta buna care nu va costa nimic!
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Maria | dorinastoica14 | Umanitare | 41 | 16.01.2013 19:42:30 |
Catolicii si Sf Maria | Hartford | Generalitati | 22 | 19.08.2011 08:36:38 |
Va rog din suflet, pomeniti pe Ana-Maria | alynna | Umanitare | 12 | 03.07.2009 15:34:01 |
Maria | RoSSini | Generalitati | 3 | 27.11.2007 13:08:09 |
FECIOARA MARIA | dorinel78 | Generalitati | 0 | 17.04.2007 18:20:23 |
|