Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.01.2012, 13:41:33
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Vinovatul sunt doar eu românkaa mea... recunosc... eu și toate stafiile.
Vechi 23.01.2012, 13:54:16
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

O, Doamne, cat de actual e Caragiale!
Vechi 25.01.2012, 15:12:03
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
O, Doamne, cat de actual e Caragiale!
E mai rău ca în Caragiale,

Păi antichristul USL-PDL-UDMR de la Curtea Constituțională au declarat comasarea alegerilor ca o lege-măsură neconstituțională, și asta înseamnă că orice decalare de la termene e neconstituțională deci:

-anticipatele sunt neconstituționale,
-articolul 81 din constituție e neconstituțional,
-constituția e neconstituțională!

Deci Curtea Constituțională este curat neconstituțională. Asta e, ce mai.

Bine că au vacanțe lungi și sesiuni și greve, au tot ce-și doresc... bine că nu fac nimic, bine că sunt plătiți foarte greu ca să nu facă nimic, toți torționarii: militarii, rezerviștii, judecătorii, milițienii, jandarmii, coloneii, avocații, juriștii, serviciile, băieții deștepți...

Jos statul milițienesc și avocățesc și judecătoresc corupt și viclean, trăiască România Liberă!
Jos slugoii justiției corupte și a politicienilor avizi de putere și privilegii fără măsură, trăiască dreptatea poporului suveran și a suveranului.

Last edited by vsovivi; 25.01.2012 at 15:14:23.
Vechi 01.02.2012, 15:58:51
Banned

Implicit

Eu nu știu constituția bine, și de aia întreb, poate oare poporul să inițieze un referendum? Poate el poporul să aleagă prin referendum inițiat de popor alegerea între țară cu președinte și țară cu rege? Cum își poate exprima el voința altfel decât prin referendum național?! Deci unde scrie în constituție și de ce este nevoie pentru asta? Vă rog să răspundeți, cine știe îl rog să-mi arate cum se cântă asta în constituție.

Știi ce am impresia? Că ăștia cu constituția ne-au furat și suveranitatea dar și referendumul.

Cum poți iniția referendum dacă vrei să alegi între președinte și rege?

Deci constituția nu apără poporul cu atât mai mult cu cât mișeii susțin că referendumul e doar o consultare și nu exprimarea unei voințe cu valoare de lege și de modificare imediată a constituției.

Iar dacă nu e pentru noi, nu e pentru popor constituția atunci ea nu este decât o mare prostituție!

Nu vă obosiți în zadar că precis știu răspunsul... doar că l-am... băuitat.

Last edited by vsovivi; 01.02.2012 at 17:16:59.
Vechi 03.02.2012, 15:15:01
Banned

Implicit

Deci au recunoscut chiar ei prin verdictul lor: constituția este o calamitate, căci spun ei că nu se poate prelungi mai mult de 6 luni perioada unui mandat, iar pe președinte l-au făcut special cu 5 ani și au trecut asta în constituție. Deci iată curat murdar cum ei înșiși au recunoscut prin verdictul lor. Constituția se încalcă practic pe ea însăși deoarece în ea se încalcă regulile democrației care prevăd alegeri libere la 4 ani... se încalcă deci... și astfel e total aiurea tot statul de strâmb.

Și mai mult, mi se pare o prostie verdictul cu comasarea neconstituțională care zice că nu se pot prelungi termenele primarilor nici măcar cu o zi decât dacă e vorba de calamitate, că dreptul lor constituțional cică derivă din cel parlamentar... păi cine a zis că se vor depăși termenele cu 6 luni? Și nu știu de ce invocă ei depășirea termenelor cu o zi? Și mai zic ei că se încurcă alegătorii la vot sau că se va depăși timpul limită al zilei, ora finală la alegeri și unii nu vor mai putea vota.

Niște prostii cât casa... aia pe care ne-a promis-o președintele ales pe 5 ani dacă vom rostogolii datoriile cu ajutorul FMI și UE. În mod normal datoriile sunt plătite de cel ce le semnează, Isărescu a semnat pentru ele, și guvernul, ei să le dea înapoi. Ce treabă are poporul cu datoriile?.. deci guvernul poate angaja țara doar cât e el susținut de parlament și parlamentul poate angaja datorii pe maxim 4 ani. După ce vin alții la putere în parlament și guvern nicio datorie nu mai e valabilă și se ia totul de la 0, fiecare contract semnat de guvern în numele țării. Așa este corect... sau ne credem Dumnezeu și semnăm totul așa întru veșnicie?.. să fim serioși! Că cică o plăti poporul care i-a ales. Păi cine i-a ales pe ei să vândă și să împrumute țara? Cine i-a ales ca să ne facă ei nouă datorii? Deci hoțul plătește și nu poporul... hoțul și fraierul, ori bancaherii ori guvernul și parlamentul cu guvernatorul lor cu tot... să se certe ei între ei și ei să plătească.

Însă eu întrebam dacă se poate organiza referendum popular pentru alegerea între președintele Băsescu sau Regele Mihail, și acesta să fie inițiat de popor, că se pare că în constituție numai președintele are drept de inițiere, iar dacă numai el are, atunci e clar că ni l-a furat nouă dreptul referendumului și au scris asta în constituție deci prostituția a fost croită pentru băieții buni, căci ei sperau că numai ei o să iasă președinți și parlamentari și guvernatori după ce ne-au fript cu dezastrul și calamitatea din 2000 de după Emil și Ciuvică... cică 'din vina lui'. Atunci cu dezastrul acum cu criza... și cică noi suntem vinovați că am vrut să scăpăm de comunism și de securiști. Deci e vorba de putere, diversionism și manipulare, căci toți sar la valoare.

Și astfel curtea iar l-au pus pe premierul Boc să puie mâna pe coasă... că cică el e repetentul care nu a înțeles bine constituția... și i-au cerut să taie din legi și inițiative... Da-da, taie din ele dă-le dracului că și așa-s niște deșertăciuni.

Dar atunci poate au înțeles mai bine ceilalți, opoziția, care au cerut necomasate adică să fie alegerile la termenele lor dar în același timp au cerut și anticipite... adică cum vine asta? Nici așa da' nici așa? Da' cum? Numai la parlamentare vrem anticipate!.. așa că au și intrat în grevă parlamentară... pe banii noștrii, firește.

Dacă vor deja alegeri atunci mai înainte de ele ar fi trebuit să aplice ei referendumul validat, cu 300 aleși și o cameră și abea apoi să-și dea ei demisia sau să intre în grevă japoneză... din aia viceversa. Tot viceversa susțin și despre referendum că cică e doar o consultare și nu e voință și cică trebuie modificarea constituției... așa să fie? Păi dacă e validat și publicat referndumul devine imediat noua constituție și intră în vigoare imediat ce a fost publicat. Ei cred că noi suntem idioți și că ne-au păcălit... nu știu ei ce-i așteaptă pe ei... dincolo.

Defapt ei vor cu toții un nou mandat pentru ei. Asta e tot ce vor, să se mențină la putere parlamentară și eventual să-și mărească privilegiile și specialitățile trecând pe la ministere și guvern și sugând prin firmele băieților deștepți. Așa că e clar USL= PDL=FSN = PCR =CEAUȘESCU=ILIESCU=ISĂRESCU=CONSTANTINESCU=BĂSESCU = MĂTUȘA TAMARA șegchevara și MĂZARICĂ gigolică... după care vine fricosul cu țigara care strigă-n toată țara: Nu vă fie frică... scrumurile pică, pică pe voi. Doamne scapă-ne, da-da.

Și uite aici un exemplu de judecătoare care zice bine... ca să nu ziceți iar că eu bat câmpii sau că-s beat sau că scot gogomănele mitetele...

Last edited by vsovivi; 03.02.2012 at 16:29:10.
Vechi 06.02.2012, 11:01:31
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Neica Ovidel, un comentariu ceva la demisia "de onoare" (ha!) a marelui (ha! ha!) Boc?
Vechi 06.02.2012, 15:19:00
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Neica Ovidel, un comentariu ceva la demisia "de onoare" (ha!) a marelui (ha! ha!) Boc?
Demisia de onoare luată cu bărbăție exact la timpul potrivit a arătat că mai există demnitate și în rândul politicienilor... Boc și Mona Muscă sunt ultimii care au mai avut curaj și sinceritate.

Mulți îl batjocuresc și-l fac incompetent la nesfârșit persiflându-i și ironizându-i micimea lui fizică în mod josnic ca să crezi tu că tot așa stă el și la capitolul morală și ca să-și justifice ei furiile lor cică pentru popor, neștiind aceștia care pricep că esențele tari de caracter se țin musai în sticluțele cele mai mici, și e vorba de răbdare și bunătate întru adevăr. Sunt destule exemple însă m-aș opri doar la regele David, la Ștefan cel Mare, sau la Prâslea cel Voinic și merele de aur. Dar să-i vedem pe ceilalți când vor fi ei iar la putere, la răspundere, că la dărâmat și fugit de la guvernare și la chiulit și urlat și furat revoluția din 89 am cam văzut, iar ce au adus ei pe vremea lor se știe: -privilegii, specialele lor, mită, stimulente, prime, privatizări pe nimic, contracte ce împovărează România, și tot felul de forme de spoliere a banului public și a cetățenilor inclusiv prin legi speciale și preferențiale.

Ce va fi acuma după Boc? Păi anticipate în an electoral, adică de râsul gLumii, și USL v-a lua peste 60% în alegeri, cred ei. După aia Pontaju și Bantonescu vor fi debarcați de propriile partide și torționarii se vor mai lăfăi încă 4 ani împreună cu serviciile și băieții deștepți. Toți vor fi fericiți că au scăpat de 'dezastru' celui mai incompetent guvern nepricpeînd că defapt dezastrul cel mare sunt chiar ei înșiși, și or să încerce să întindă păcăleala la nesfârșit.

Poporul însă v-a înțelege cu adevărat abea acuma cine le-a dorit lor binele și cine le-a dorit lor răul, și cu asta basta... va reveni soarele pe cer și primăvara pe ici pe colo... însă ce ne așteaptă va fi foarte dificil, căci la vot va ieși așa cum nimeni nu se va aștepta, va lua PPDD 40%... și sper că va fi referendum pentru alegerea regelui Mihail. Dar cum referendumul nu poate fi inițiat de popor și cum nici nu e socotit ca voință ci doar ca părere, iată că așteptăm în zadar ceva de la oamenii de 'bine'.

Mă bucur că BOC a dovedit că e primul primministru care-și dă demisia din proprie inițiativă pentru binele țării lăsând țara pe creștere economică sănătoasă 2,5%. Ce a ținut de el a făcut. Poate a făcut prea puțin... dar sunt mulțumit de el.

A demonstrat prin acest gest eroic și frumos că nu se crede de neînlocuit. Și-a asumat tot greul timp de 3 ani, că n-a fost cine altcineva în situația dezastroasă a moștenirii năravurilor trecutului și a crizei bancherilor gLumii și a tuturor prădătorilor și dacă și-a încheiat misiunea cea mai dificilă, iată n-a ținut de funcție, exact ca regele Mihail, n-a ținut de scaunul cel înalt și a predat portofoliul în mâna poporului care l-a trimis acolo.

Last edited by vsovivi; 06.02.2012 at 15:48:55.
Vechi 06.02.2012, 15:54:22
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Mă bucur că BOC a dovedit că e primul primministru care-și dă demisia din proprie inițiativă pentru binele țării lăsând țara pe creștere economică sănătoasă 2,5%.

Nu mai poooot!
Vechi 06.02.2012, 16:06:31
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul

Citat:
Mă bucur că BOC a dovedit că e primul primministru care-și dă demisia din proprie inițiativă pentru binele țării lăsând țara pe creștere economică sănătoasă 2,5%.
Citat:

Nu mai poooot!
Ai grijă să nu crapi de râs... să nu crapi lemne... dar ce spun eu e dovedit și se dovedește că așa este: România a avut cea mai mare creștere economică în plină criză Mondială și Europeană dintre toate statele din UE... pe când râsul tău nu dovedește decât că...... nu mai spun că nu vreau să-ți stric plăcerea, aMUZAmentul.

Însă nu uita vorba aia, că tu asculți de vorbe și nu de Cuvânt, deci ia aminte: cine râde la urmă râde mai bine!

Și cred că ai dreptate să râzi căci am greșit, creșterea nu a fost de 2,5% ci a fost cam de 4% dar să așteptăm statisticile, căci agricultura prin mila Domnului a avut și ea un aport sănătos la PIB.

Dacă bolnavul a fost resuscitat cu succes și i s-a aplicat operația indicată și s-a făcut bine economic, iar medicul chirurg, Boc cel deștept foc, a terminat atunci trebuia să iasă din sala de operație și să-l scoată și pe pacient de acolo ca să nu se sperie și să făcă Doamne ferește vre-un infarct... Deci asta a și făcut: l-a scos pe convalescent de sub anestezie și l-a lăsat în piață, să umble în natură ca să-și revină complet... deci cinste lui, cinste lui, cinste premierului, căci operația s-a terminat cu bine și a mai și avut o recunoaștere mondială unanimă.

De chirurg a scăpat, dar să vedem dacă scapă el și de datorii, de bancheri și de căpușele proprii.

Last edited by vsovivi; 06.02.2012 at 16:28:50.
Vechi 06.02.2012, 19:09:58
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Scoate tu agricultura din ecuație si vezi ce rămâne.
Că anul asta e, dar la anul se supără Sfântul Ilie pe noi si cresterea va fi ca pe vremea lui Radu Vasile: negativă.
Nu te poți lăuda în 2012 cu creștere pe baza agriculturii, decât dacă mă consideri tâmpit.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
Cine are nevoie laurschepsis Umanitare 2 24.02.2011 23:01:53
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05
Cine stie? KKokos Generalitati 2 02.12.2009 18:24:33
Eu cu cine votez? ClaudiuT Stiri, actualitati, anunturi 81 02.08.2009 23:22:27