![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce inseamna asta, avem grade de desfranare, daca a avut 3 femei inseamna ca a fost mai putin desfranat? Atunci ce inseamna pentru d-voastra un om desfranat? Dupa d-voastra s-a sacrificat pentru regina pentru ca s-a despartit de ea si si-a luat o alta femeie? Ce teorie absurda aveti! Elena Lupescu era o femeie extrem de urata, o femeie de joasa speta, urata de romani. pentru camarila corupta pe care si-a format-o. Pai daca e dupa teoria d-voastra ar trebui sa se legalizeze poligamia. Da, se mai si mandrea cu desfranarea lui. El trebuia sa fie impecabil pentru ca era persoana publica, regele Romaniei nu un neica nimeni. Last edited by TunsDiana; 17.02.2012 at 22:24:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Diana, curajoasa esti! Vezi ca aici-s multe mori de vant! N intr-una! ca in reclama la cafea. Nu stiu daca cineva a scos-o la capat cu bine cu cel cu care disputi!!!! desi, citesc cu placere ceea ce scrii, ai argumente solide![
Last edited by Adriana Cluj; 18.02.2012 at 13:25:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Adriana Cluj; 18.02.2012 at 15:56:24. |
|
||||
|
||||
![]()
Ca și Ludovic al XIV, Carol al II-lea a fost un om chinuit de neputințe și de păcate. Dar a fost un mare rege. Unul dintre cei mai mari monarhi pe care i-am avut, alături de Alexandru cel Bun, Mircea cel Bătrând, Ștefan cel Mare, Dimitrie Cantemir, Constantin Mavrocordat sau Carol I.
În vremea lui Carol al II-lea, România era o țară. Astăzi, de când e republică și, mai ales, de când e una democratică, este o rușine.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La fel voi face si cu alesii locali. Niciunul nu merge acolo pentru mine, pentru tine, pentru noi, ci pentru ei si pentru cei care manevreaza sforile, vizibile sau invizibile, la care sunt legati. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu vor mai exista altii ca ei! Imi pare rau ca nu pot sa spun si sa gandesc altfel.
|
|
||||
|
||||
![]()
Oare de ce au aparut diferente atat de mari intre conducatorii din trecut si cei actuali?
”Ființele raționale au fost înzestrate de Dumnezeu cu liberul arbitru, astfel încât nu suferă nici un fel de constrângeri în a se mișca după bunul lor plac în plan spiritual și în sfera moralității. Atât îngerii cât și oamenii înclină spre bine sau spre rău ca rezultat al unei dispoziții și decizii strict personale. Această libertate a lor este cel mai mare dar pe care l-au primit de la Dumnezeu.” |
|
|||
|
|||
![]()
Datorita comunismului, care a construit omul nou!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Toti cei enumerati mai sus plecau la lupta avand preotii cu ei, cerand ajutorul lui Dumnezeu in lupta lor pentru neam, multumind lui Dumnezeu pentru victorie ridicand dupa batalii cate o biserica, o manastire. O sa vina cineva si o sa-mi spuna ca Stefan cel Mare era afemeiat. Poate. Cine-i fara de pacat? dar si-a iubit neamul, ceea ce nu se mai vede azi. Dimpotriva, ma intreb mereu de ce ne uraste presedintele nostru? De la al cu tata-n gura, pan' la al cu barba sura! I se stramba fata de ura cand raspunde romanilor, cum ii place lui sa ne zica. Cand l-am auzit in ianuarie, atunci dupa lunga tacere, iesind pe posturi si spunand mieros :""dragii mei"" era sa lesin. Iar urmatorul sentiment pe care l-am avut: e groasa rau, ne-o coace!!!! Asta trebuie sa simt eu de la presedintele meu? Si nu doar el, oricare politruc luat la intrebari pentru ceea ce face, in loc sa dea solcoteala onest, ca doar si din banii nostri este platit (asta pe langa plata de la alti stapani carora le slujeste) incepe si ne cearta, E-te-te!!!!!! Mai, da' multa indrazneala mai aveti voi, viermilor! N-au nici un pic de mila de oamenii din acest popor, n-am vazut o urma de compasiune pentru amaratii carora le-au taiat pensiile, ajutoarele (nu aia care nu le merita, stati linistiti ca alora nu le-a taiat nimic!), alocatiile. Sau pentru cei ingropati in zapada. Nu. Abia dupa ce mass-media a sesizat acest aspect s-au trezit toti, si presedintele si pupila lui, si bocul sa iasa cu cuvinte ""mangaietoare"", hai ma' sa ne facem ca ni-e mila de prostocii astia! va recomand: http://atitudini.com/parintele-justi...viul-integral/ Vremuri mai bune nu vor veni. Asta cred eu si tare ma tem ca nu ma insel. Sa dea Dumnezeu sa ma insel eu si sa aibe dreptate cei care zic altfel decat mine. Last edited by Adriana Cluj; 18.02.2012 at 15 ![]() Last edited by Adriana Cluj; 19.02.2012 at 17:04:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar desfrânarea înseamnă un fel de fățărnicie și văruială, adică să nu știe nevasta de amantă și nici amanta de nevastă și să le ai pe toate în același timp iar când se află să fugi de răspundere... Adică așa de impecabil ca Ceușescu sau Iliescu sau Constantinescu... sau poate ca Cristian Wolf... adică exact ca lupul pus păstor la oi... Nu poți să înțelegi ce spun din pricina otrăvii cu care ai fost injectată și acum te lupți în deșert... și nu vrei să pricepi lucruri simple și elementare... a iubit pe Zizi, și s-a căsătorit cu ea deci n-a batjocurit-o și l-a recunoscut pe Carol Mircea drept fiu, apoi s-a supus cerințelor Casei Regale și a divorțat și și-a lăsat familia pentru a se pregăti pentru conducerea României... a luat pe Elena și a dăruit țării un viitor rege... iar când a văzut că relația dintre ei nu mergea, atunci s-a despărțit și a trimis-o pe Elena cu Mihai în Franța și el a rămas cu Elena Lupesc așa fel încât a văzut toată lumea că nu este de acceptat situația în care pe față sau în ascuns este înșelată regina... ci este mai cinstit o depărțire formală sau totală... Și a rămas apoi cu Elena Lupescu până la sfârșit. După părerea ta a desfrânat adică a înșelat... te rog să-mi explici pe cine anume a înșelat? Cu regina Elena nu se mai înțelegeau și nu se mai iubeau... ce crezi tu că ar fi trebuit să facă? Deci nu țin vrăjelile politicienilor și acuzele și bârfele... sunt toate zvonuri și înscenarea lor, a celor ce au urât politica luminoasă a regelui Carol al II-lea, căci nu degeaba este el regele soare al României... de ce au urât? Pentru că și-au pierdut privilegiile și sursele de supt... căpușele și țănțarii supra ponderali intraseră în criză... în criză de nervi. Iar voi i-ați crezut până azi... Spălați-vă deci urechile de otrăvile slavei deșarte ca să nu cădeți pradă scrâșnirilor cerebrale, căci o să vă doară circumvoluțiunile... ascultând cele dăruite de sus de la Domnul. Last edited by vsovivi; 20.02.2012 at 13:52:08. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|