![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cum de ai ajuns ateu, ai2? Este doar o curiozitate personala.
|
|||
|
|||
![]()
Promit sa-ti raspund dar, nu acum, din lipsa de timp. Nu vreau sa dau un raspuns pe fuga.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In privinta formulei,intrebati-i pe cei care ne pregatesc astfel de "sortimente" de virusi in culisele diabolice ale unor interese meschine.Da,da...stiu ca voi nu credeti in teoria conspiratiei,dar,pregatiti-va ca ne asteapta vremuri interesante,de-a dreptul palpitante as putea spune! :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Teoria conspiratiei tine de alt topic |
|
|||
|
|||
![]()
Religia este pe moarte. Fie ca va place sau nu sa credeti religia dispare.
Preotii au ajuns sa nu mai creada in d-zeu ci doar sa se prezinte la slujbe ca la birou. Oamenii incep sa aiba acces la o educatie libera, in ciuda eforturilor bisericii de a se impotrivi gandirii libere. Intre biserica si stiinta nu va fi niciodata armonie. Biserica se simte amenintata de faptul ca stiinta progreseaza si descopera incontinuu in timp ce ea bate pasul pe loc cu o carte scrisa acum 2000 de ani de niste personaje cu o sanatate mintala indoielnica. Intre biserica si stiinta nu va fi niciodata armonie. Stiinta va combate biserica pentru ca este violenta,pasiva la suferintele semenilor si mincinoasa. Biserica este o capusa dependenta de bani, putere politica, razboaie, cladiri reci care nu ajuta in mod palpabil nici un suferind si mosii nesfarsite. Asadar "Teologie-Stiinta=ARMONIE!!!" este de fapt o incercare de compromis ieftin care nu va duce nicaieri. Pace.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru multa lume religia si stiinta merg mana in mana , avand acelasi scop de descoperire a adevarului.Stiinta explica in felul ei si Biserica in felul ei , fiecare dupa propria competenta.Eu unul nu sunt impotriva stiintei adevarate si dovedite.Dar raportandu-ma la teoria evolutiei pana acum nu am gasit nici un argument valabil care sa ma faca sa cred in ea.Iar teoria evolutiei e doar o teorie.Stiinta a ajutat foarte mult la dezvoltarea lumii trebuie sa-i acordam creditele.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
,,Evolutia , nu le-ar fi trecut niciodata prin gind unor oameni care cred in D.zeul la care se inchina crestinii ortodoxi" (Parintele Serafim Rose) ,,Prin uzul si abuzul unor postulate ascunse, al unor indrasnete si adesea neintemeiate extrapolari, s-a creat o pseudo-stiinta. Ea prinde radacini in chiar miezul biologiei"(Pierre Grasse, biolog, Presedintele Academiei Franceze de Stiinte, 1973) |
|
|||
|
|||
![]()
Asta e parerea ta,o respect dar nu-ti face religia mai buna.Crestinismul a fost impus prin foc si tortura, de ce uitati toti asta?
Citat:
Te-ai obosit sa citesti macar un tratat care descrie evolutia ? Iti garantez eu ca este o lectura fascinanta. Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pentru o armonie perfecta intre stiinta si teologie... | ClaudiuT | Teologie si Stiinta | 70 | 12.07.2011 16:45:27 |
Lamuriri despre teologie si stiinta | VladCat | Teologie si Stiinta | 12 | 11.04.2011 00:24:14 |
Teologie la ID | Pelerinul | Generalitati | 9 | 25.06.2010 09:54:22 |
Facultate Teologie fr | alexdu | Generalitati | 2 | 02.02.2010 16:30:06 |
Facultăți de Teologie | CalinAndrei | Generalitati | 1 | 08.11.2009 17:05:40 |
|