![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Primii pasi in a explica sentimentele, emotiile, iubirea si chiar religia au fost deja facuti. Evolutionismul pare sa le explice pe toate intr-un mod destul de uimitor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar trebui sa te hotarasti daca accepti sa crezi in lucruri intangibile sau tangibile. |
|
|||
|
|||
![]()
Aceste rezultate ar fi putut veni mult mai rapid daca stiinta nu ar fi impiedicata sa functioneze.
Citat:
In stiinta cred ca se definesc ca falsifiabile sau nu. De exemplu, cuanta sau gaura neagra nu sint tangibile dar sint falsifiabile. Dumnezeu nu este nici tangibil nici falsifiabil. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Diferenta dintre gaura neagra si Dumnezeu , este ca pe prima ti-o inchipui cu mintea iar pe Dumnezeu cu sufletul. |
|
|||
|
|||
![]()
Stiinta nu lucreaza cu obiecte nefalsifiabile, are niste probleme mai putin
Citat:
Cu sufletul poti sa-ti inchipui orice, inclusiv ca musulmanul e dusmanul tau de moarte (am dat doar un exemplu). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu sufletul: iubirea, ura, frica. |
|
|||
|
|||
![]()
ura? ,,,,,,,,,,
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
pai si de ce l-ai uri pe musulman?
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai citeste inca o data ce am scris si ai sa vezi ca te duci intr-o directie complet gresita.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pentru o armonie perfecta intre stiinta si teologie... | ClaudiuT | Teologie si Stiinta | 70 | 12.07.2011 16:45:27 |
Lamuriri despre teologie si stiinta | VladCat | Teologie si Stiinta | 12 | 11.04.2011 00:24:14 |
Teologie la ID | Pelerinul | Generalitati | 9 | 25.06.2010 09:54:22 |
Facultate Teologie fr | alexdu | Generalitati | 2 | 02.02.2010 16:30:06 |
Facultăți de Teologie | CalinAndrei | Generalitati | 1 | 08.11.2009 17:05:40 |
|