![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
???Cand o sa iti cada un meteorit in cap o sa crezi,daca mai ai timp??? ,ca deja a venit"sfarsitul lumii";)
|
|
|||
|
|||
![]()
sfarstil lumii ca sf lumii dar sfarsitul tau e sigur...
|
|
|||
|
|||
![]()
:DToti sfarsim odata si odata.....:D
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
este f util si nu indeparteaza de pocaina
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
calator,
eu nu te contrazic cand vorbesti de planete ,legi , interactiuni ,influiente asupra omului etc . Dar de acolo si pana la horoscopul din ziar e mare diferenta . Depinde cum vrei sa le vezi , cu Dumnezeu ,sau fara El . Caci se stie ca si ingerul cazut cunoaste multe . Crezi ca daca Dumnezeu ar fi considerat ca-mi este necesar , nu mi-ar fi dat sa cunosc viitorul? Dar ce spune cartea : Ajunge omului zaduful zilei(din amintiri), ce-mi trebuie alta incarcatura . Si apoi depinde cui vrei sa slujesti .Credinta ortodoxa nu te trimite niciodata la horoscop .Zice horoscopul ceva de rugaciune ? Si stim ce mult poate rugaciunea ,(energie pozitiva daca vrei) ! Acum sa nu dramatizam fiecare sau cei multi , ne-am amuzat candva cititnd fel de fel .Dar vine o vreme cand trebuie sa stabilesti prioritatile pentru tine , care se cam schimba cu varsta ,ce-i drept . Trebuie sa stii cui slujesti . Eu cred ca multe se poti schimba prin rugaciune , cu voia lui Dumnezeu , chiar daca horoscopul iti spune ce nu vrei sa fie . Intr-o zi poate ai sa ajungi si tu la concluzia ca nu merita atentie . maria |
|
|||
|
|||
![]()
Cristiboss,sunt si eu de acord cu tine,vizavi de horoscop si de zodiac,sau de alte previziuni si preziceri legate de astre si chipurile,implicit si de noi,noi in concordanta si corelatie cu acestea,dar toata lumea greseste,cine nu greseste?Si eu din firea mea,foarte curioasa,am mai gresit la capitolul acesta,si ascultam cu atentie"ce-mi prezic mie astrele",vezi ca nu numai tu ai gresit si recunoscut,dar mai sunt si eu cea care am cazut in amagire si inselare,pana cand am citit din Biblie de vrajitori,ghicitori,prevestitori,cititori in stele,in luna sau soare,planete,etc.,am auzit pe la predicile din Biserica,apoi am auzit ce zice cel rau din persoanele posedate si,toate acestea,dar in primul rand si mai ales Dumnezeu, toate mi-au deschis ochii si mintea ca sa nu mai cred in fel de fel de nimicuri,tampenii si prostii de tot felul,vizavi de prevestit,prezis,citit sau vazut in viitor,de orice fel.De asemenea,Colors mi-a trimis o inregistrare in care se aud mai multe voci de-ale celor rai,care rad de cei care cred si citesc horoscopul.Parintele Arsenie Boca spune clar in cartile Sfintiei Sale,ca sa nu citim sau sa credem horoscopul si zodiacul,caci mari inselari sunt acestea doua printre alte multe curse si capcane de-ale celor rai.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
si eu care voiam sa te ispitesc cu o harta astrologica :p
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Horoscopul are legatura cu crestinismul ortodox? | Bast-et | Generalitati | 21 | 24.08.2010 15:48:15 |
Horoscopul | stefanbogdan17 | Intrebari utilizatori | 21 | 02.06.2010 20:30:21 |
|