Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Vrajitoria
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.05.2007, 19:47:49
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

???Cand o sa iti cada un meteorit in cap o sa crezi,daca mai ai timp??? ,ca deja a venit"sfarsitul lumii";)
Reply With Quote
Vechi 25.05.2007, 23:15:22
calator calator is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.03.2007
Implicit

sfarstil lumii ca sf lumii dar sfarsitul tau e sigur...
Reply With Quote
Vechi 25.05.2007, 23:42:37
Senior Member

Implicit

:DToti sfarsim odata si odata.....:D
Reply With Quote
Vechi 26.05.2007, 19:08:34
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
:DToti sfarsim odata si odata.....:D
Sfirsitul in asta lume este inevitabil, de aceea pregatirea noastra pentru vesnicia Imparatiei Lui Dumnezeu, trebuie sa fie continua, fara a pierde clipele de aici cu lucruri inutile, asa cum este si horoscopul care ne indeparteaza fara a ne da seama de la pocainta noastra.
Reply With Quote
Vechi 26.05.2007, 21:26:51
Senior Member

Implicit

este f util si nu indeparteaza de pocaina
Reply With Quote
Vechi 26.05.2007, 21:52:23
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator
este f util si nu indeparteaza de pocaina
Utilitatea eu nu o vad,oricum iti respect parerea . Ar trebui sa ne framinte mai putin previziunile despre noi insine ci mai degraba ne-am analiza fiece clipa a prezentului pentru a preintimpina pe cit posibil caderea in pacate. Daca stam cu gindul la nu stiu ce despre viitorul nostru din asta lume, insasi fiinta noastra se dilueaza in nimicime fara de sens. Draga Calator, te rog sa nu-mi ei in nume de rau,dar aceasta e concluzia mea dupa ce si eu in trecut , credeam in astfel de preziceri, insa Bunul Dumnezeu prin Harul sau mi-a luminat mintea. Te rog sa nu te superi, dar asta-i purul adevar. DUMNEZEU SA NE LUMINEZE PE TOTI ! +
Reply With Quote
Vechi 26.05.2007, 23:14:03
maria55 maria55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2006
Implicit

calator,
eu nu te contrazic cand vorbesti de planete ,legi , interactiuni ,influiente asupra omului etc . Dar de acolo si pana la horoscopul din ziar e mare diferenta .

Depinde cum vrei sa le vezi , cu Dumnezeu ,sau fara El .
Caci se stie ca si ingerul cazut cunoaste multe .

Crezi ca daca Dumnezeu ar fi considerat ca-mi este necesar , nu mi-ar fi dat sa cunosc viitorul? Dar ce spune cartea : Ajunge omului zaduful zilei(din amintiri), ce-mi trebuie alta incarcatura .

Si apoi depinde cui vrei sa slujesti .Credinta ortodoxa nu te trimite niciodata la horoscop .Zice horoscopul ceva de rugaciune ? Si stim ce mult poate rugaciunea ,(energie pozitiva daca vrei) !

Acum sa nu dramatizam fiecare sau cei multi , ne-am amuzat candva cititnd fel de fel .Dar vine o vreme cand trebuie sa stabilesti prioritatile pentru tine , care se cam schimba cu varsta ,ce-i drept . Trebuie sa stii cui slujesti .

Eu cred ca multe se poti schimba prin rugaciune , cu voia lui Dumnezeu , chiar daca horoscopul iti spune ce nu vrei sa fie .

Intr-o zi poate ai sa ajungi si tu la concluzia ca nu merita atentie .

maria

Reply With Quote
Vechi 26.05.2007, 23:20:46
Senior Member

Implicit

Cristiboss,sunt si eu de acord cu tine,vizavi de horoscop si de zodiac,sau de alte previziuni si preziceri legate de astre si chipurile,implicit si de noi,noi in concordanta si corelatie cu acestea,dar toata lumea greseste,cine nu greseste?Si eu din firea mea,foarte curioasa,am mai gresit la capitolul acesta,si ascultam cu atentie"ce-mi prezic mie astrele",vezi ca nu numai tu ai gresit si recunoscut,dar mai sunt si eu cea care am cazut in amagire si inselare,pana cand am citit din Biblie de vrajitori,ghicitori,prevestitori,cititori in stele,in luna sau soare,planete,etc.,am auzit pe la predicile din Biserica,apoi am auzit ce zice cel rau din persoanele posedate si,toate acestea,dar in primul rand si mai ales Dumnezeu, toate mi-au deschis ochii si mintea ca sa nu mai cred in fel de fel de nimicuri,tampenii si prostii de tot felul,vizavi de prevestit,prezis,citit sau vazut in viitor,de orice fel.De asemenea,Colors mi-a trimis o inregistrare in care se aud mai multe voci de-ale celor rai,care rad de cei care cred si citesc horoscopul.Parintele Arsenie Boca spune clar in cartile Sfintiei Sale,ca sa nu citim sau sa credem horoscopul si zodiacul,caci mari inselari sunt acestea doua printre alte multe curse si capcane de-ale celor rai.
Reply With Quote
Vechi 27.05.2007, 21:52:56
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
Cristiboss,sunt si eu de acord cu tine,vizavi de horoscop si de zodiac,sau de alte previziuni si preziceri legate de astre si chipurile,implicit si de noi,noi in concordanta si corelatie cu acestea,dar toata lumea greseste,cine nu greseste?Si eu din firea mea,foarte curioasa,am mai gresit la capitolul acesta,si ascultam cu atentie"ce-mi prezic mie astrele",vezi ca nu numai tu ai gresit si recunoscut,dar mai sunt si eu cea care am cazut in amagire si inselare,pana cand am citit din Biblie de vrajitori,ghicitori,prevestitori,cititori in stele,in luna sau soare,planete,etc.,am auzit pe la predicile din Biserica,apoi am auzit ce zice cel rau din persoanele posedate si,toate acestea,dar in primul rand si mai ales Dumnezeu, toate mi-au deschis ochii si mintea ca sa nu mai cred in fel de fel de nimicuri,tampenii si prostii de tot felul,vizavi de prevestit,prezis,citit sau vazut in viitor,de orice fel.De asemenea,Colors mi-a trimis o inregistrare in care se aud mai multe voci de-ale celor rai,care rad de cei care cred si citesc horoscopul.Parintele Arsenie Boca spune clar in cartile Sfintiei Sale,ca sa nu citim sau sa credem horoscopul si zodiacul,caci mari inselari sunt acestea doua printre alte multe curse si capcane de-ale celor rai.
Diavolul actioneaza asupra gindurilor noastre , ne induce despre ceva sau cineva sau despre o problema care ne framinta, ducindu-ne pe piste gresite in dorinta lui mirsava de a ne indeparta de la credinta, de a ne distruge viata . Cursele lui sint mirsave in care putem cadea foarte usor. Decit sa citim un horoscop, mai bine spunem in gind : IISUSE HRISTOASE,FIUL LUI DUMNEZEU,MILUIESTE-MA PE MINE PACATOSUL ! +
Reply With Quote
Vechi 27.05.2007, 23:31:17
Senior Member

Implicit

si eu care voiam sa te ispitesc cu o harta astrologica :p
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Horoscopul are legatura cu crestinismul ortodox? Bast-et Generalitati 21 24.08.2010 15:48:15
Horoscopul stefanbogdan17 Intrebari utilizatori 21 02.06.2010 20:30:21